Footlogics High Heel Comfort

Artikelnummer: 7802035
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

Footlogics High Heel Comfort voor damesschoenen

Footlogics High Heel Comfort zijn speciaal ontwikkeld voor damesschoenen met een hoge hak of pumps waar tekort ruimte is voor een compleet voetbed. Door het lopen op hoge hakken ontstaat er enorm veel druk op de voorvoet. Footlogics High Heel Comfort is zo ontworpen dat de druk beter wordt verdeeld voor een betere houding van het lichaam. Met footlogics High Heel Comfort inlegzolen zullen klachten zoals vermoeide voeten en kuiten, branderige voorvoeten verminderen en vaak zelfs geheel verdwijnen.

 

Footlogics High Heel Comfort voelt heerlijk aan

De fluweelzachte toplaag van de Footlogics High Heel Comfort voelt heerlijk aan en biedt toch de juiste vering en ondersteuning. De Footlogics High Heel Comfort zooltjes ondersteunen onder de bal van de voet en de voetholte, nemen de druk weg op de voorvoet bij het lopen op hage hakken.

 

Footlogics High Heel Comfort tegen pijnlijke voeten

De Footlogics High Heel Comfort voetbedjes verlichten bij likdoorns, eksterogen en pijn in kuiten, enkel en kniën. Doordat de Footlogics High Heel Comfort zooltjes ultra dun en smal zijn, zullen deze in elk paar damesschoenen passen. Ook zijn de Footlogics High Heel Comfort zooltjes zo goed als onzichtbaar te gebruiken in open schoenen en pums.

 

Inhoud: 1 paar Footlogics High Heel Comfort zooltjes

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »