Verzenden & retourneren

Omdat Zwaan-Schagen er naar streeft om uw aankopen zorgvuldig te verpakken en schadevrij bij u te leveren, betaalt u een bijdrage in de verzend- en verpakkingskosten. Voor het verzendklaar maken, controleren en afleveren van de bestelling betaalt u een bijdrage afhankelijk van de artikelsoort. In de meeste gevallen zal Zwaan een bijdrage berekenen van maximaal €7,95 binnen Nederland. Er zijn regelmatig acties met lagere of geen verzendkosten. Vóór de betaling ziet u wat de verzendkosten van uw bestelling zijn.

Als u artikelen uit meerdere verzendtarieven bestelt, betaalt u alléén de verzendkosten van de artikelen uit de hoogste verzendtariefgroep van uw bestelling. Mocht Zwaan uw bestelling in meerdere keren leveren, om welke reden dan ook, betaalt Zwaan uiteraard de extra verzend- en verpakkingskosten.

Contact: [email protected]

 

Retourneren:

Retourneren: Indien u niet geheel tevreden bent met uw aankoop, dan heeft u 14 dagen de tijd om een besteld artikel te retourneren, zonder opgaaf van reden (herroepingsrecht). De kosten voor het terug sturen betaald u zelf.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag: waarop u het artikel in uw bezit heeft bij meerdere artikelen in een bestelling, welke afzonderlijk aan u worden geleverd, waarop u het laatste artikel heeft ontvangen.

Wij vragen u de volgende stappen te nemen bij het retour sturen van (een deel) van uw bestelling:

  • Stuur het product, indien redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking, onbeschadigd retour. Mocht het product toch beschadigd zijn, dan zullen wij deze terug nemen, de schade aan het product zal bij de consument in rekening worden gebracht.
  • Plak ons adres over uw eigen adres aan de buitenzijde van het pakket.
  • Zorg dat de originele pakbon in het pakket wordt meegestuurd.
  • U kunt het pakket afgeven bij een kantoor van PostNL of een andere vervoerder.
  • Wij betalen het aankoopbedrag onmiddellijk aan u terug, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst.
  • Vergeet niet de pakbon mee terug te sturen!

 

Verzenden naar:

 

Retouren Zwaan

Makadocentrum 84-85

1741JA  SCHAGEN

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »