Verzenden & retourneren via partner

Omdat Zwaan-Schagen er naar streeft om uw aankopen zorgvuldig te verpakken, schadevrij en razendsnel bij u te leveren, hebben wij ervoor gekozen om onze gehele distributie uit handen te geven. Hiervoor hebben wij gekozen voor de firma SHOESUPPLY: dit is een webshop met enorm veel ervaring en goede condities voor u en voor ons. Shop veilig en snel bij onze partner ShoeSupply.eu

 

Shop onze producten bij SHOESUPPLY.eu

Alle artikelen zijn voorradig, is dit niet het geval dan zal de levertijd aangegeven zijn. Bestelt u op werkdagen voor 20:00 uur dan wordt het product nog dezelfde dag door SHOESUPPLY verzonden. Afhankelijk van de vervoerder, zal het grootste deel van de zendingen de volgende dag bij de klant worden afgeleverd. Om het milieu zo min mogelijk te belasten zullen zij orders die bestaan uit verschillende levertijden pas verzenden als deze compleet zijn.

Omdat SHOESUPPLY er naar streeft om uw aankopen zorgvuldig te verpakken en schadevrij bij u te leveren, betaalt u een bijdrage in de verzend- en verpakkingskosten. Voor het verzendklaar maken, controleren en afleveren van de bestelling betaalt u een bijdrage afhankelijk van de artikelsoort.

In de meeste gevallen zal SHOESUPPLY een bijdrage berekenen van maximaal €2,95 als het pakketje door de brievenbus past. Let op, er kan tussen de status "bezorgd"en de daadwerkelijke levering tot 5 werkdagen zitten, aangezien de postbodes niet met scanapparatuur lopen. Maar in de meeste gevallen zal het pakketje gewoon de volgende dag worden bezorgd.
Voor artikelen die niet als brievenbuspakket verzonden kunnen worden zal SHOESUPPLY een maximale bijdrage berekenen van €4,95. Voor België en Duitsland geldt een tarief van €7,95 De tarieven voor andere landen binnen Europa zullen automatisch berekend en aangegeven worden alvorens een bestelling wordt geplaatst en betaald. 

Er zijn regelmatig acties met lagere of geen verzendkosten. Vóór de betaling ziet u wat de verzendkosten van uw bestelling zijn.

Als u artikelen uit meerdere verzendtarieven bestelt, betaalt u alléén de verzendkosten van de artikelen uit de hoogste verzendtariefgroep van uw bestelling.

Mocht SHOESUPPLY uw bestelling in meerdere keren leveren, om welke reden dan ook, betaalt ShoeSupply.eu uiteraard de extra verzend- en verpakkingskosten.

contact: [email protected] 

Gratis Retourneren:
Indien u niet geheel tevreden bent met uw aankoop, dan heeft u 14 dagen de tijd om een besteld artikel gratis te retourneren, zonder opgaaf van reden (herroepingsrecht). Retourneren kan gratis via ons antwoordnummer.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:

 • waarop u het artikel in uw bezit heeft
 • bij meerdere artikelen in een bestelling, welke afzonderlijk aan u worden geleverd, waarop u het laatste artikel heeft ontvangen.
 
SHOESUPPLY vraagt u de volgende stappen te nemen bij het retour sturen van (een deel) van uw bestelling
 • Druk het retourformulier af en vul deze volledig in. Of vraag deze aan via onze klantenservice:[email protected] 
 • Stuur het product in originele verpakking, onbeschadigd retour binnen 14 dagen. Mocht het product toch beschadigd zijn, dan zullen zij deze terug nemen, de schade aan het product zal bij de consument in rekening worden gebracht.
 • Voeg het volledig ingevulde retourformulier toe.
 • Plak het adres met ons antwoordnummer over uw eigen adres aan de buitenzijde van het pakket.
 • U kunt het pakket gratis afgeven bij een kantoor van PostNL.
 • Wij betalen het aankoopbedrag binnen enkele dagen aan u terug, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. Wij wachten met de terugbetaling tot wij het artikel hebben ontvangen.
 • Let op, artikelen welke speciaal voor u gemaakt zijn zoals bv de veter tags, kunnen wij niet terug nemen.
 • De verzegeling van potjes (bv verf) dienen niet verbroken te zijn.
 • Om hygiënische redenen kunnen wij mondkapjes niet retour nemen.

 

Verzenden buiten de EU

Voor verzendingen buiten de EU gelden andere regels voor wat betreft de verzendkosten. Maar vooral om welke producten het gaat. Brandgevaarlijke stoffen zoals sprays en producten met oplosmiddelen mogen niet geëxporteerd worden naar landen buiten de EU.

Voor meer info over verzendingen buiten de EU kunt u mailen naar onze klantenservice via: [email protected] 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »