Pedag Magic Step Plus steunzool

Artikelnummer: 31970000
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

PEDAG MAGIC STEP PLUS

Het exclusieve lederen Pedag Magic Step Plus steunzool met Memory Foam die individueel aanpast aan je voet.

Houdt u van het gevoel van het lopen op een zacht dempende zooltjes gemaakt van Memory Foam? Echter, wil je dit niet doen zonder het prachtige comfort en de verlichting dat een voetbed biedt? Ons nieuwe lederen steunzool PEDAG MAGIC STEP PLUS combineert de voordelen van beide!

 

Pedag Magic Step Plus steunzool met Memory Foam

Dit nieuwe lederen Pedag Magic Step Plus steunzool wordt geleverd met een Memory Foam laag die individueel aanpast aan de vorm van je voet voor een optimale demping. Daarnaast is de Pedag Magic Step Plus steunzool anatomisch gevormd op een zodanige wijze het ondersteunt je voet bij de drie meest gevoelige zones: de voorvoet (middenvoetsbeentje pad), de longitudinale voetboog (arch ondersteuning) en de hiel (hak pad). Deze Pedag Magic Step Plus steunzool herverdeelt het gewicht op uw gewrichten en wervelkolom.

 

Pedag Magic Step Plus steunzool

De Memory Foam Pedag Magic Step Plus steunzool heeft een oppervlak van zacht leer dat het vocht van de voet absorbeert en dus blijven uw schoenen fris en hygiënisch.

Geniet van hemels zachte comfort die individueel aanpast aan u en uw voeten - met de Memory Foam steunzool PEDAG MAGIC STEP PLUS.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »