Footlogics Comfort inlegzolen

Artikelnummer: 7802535

Footlogics Comfort inlegzolen

Footlogics Comfort zijn inlegzolen voor de verbetering van de lichaamshouding. Footlogics Comfort inlegzolen zullen overpronatie corrigeren, waardoor de druk op de enkels en knieën verlicht zal worden. Het lichaam komt weer in balans en het normale looppatroon zal hersteld worden.
Ontworpen en ontwikkelt in samenwerking met spaans en australische podologen.

 

Footlogics Comfort inlegzolen voor steun

Footlogics Comfort inlegzolen maken gebruik van Dual Layer Orthotic Technology: een basis van stevig en flexibel EVA voor support en ondersteuning. Met een zachte laag Durapontex voor veerkracht en demping. Voor extra demping hebben de Footlogics Comfort inlegzolen een extra voorvoet- en hielpad van veerkrachtig, origineel poron. De Footlogics Comfort inlegzolen hebben diepe hielkuipen voor voet- en enkelstabilisatie. Hoge ondersteuning onder het voetgewelf(arch). Antibacteriële toplaag van zachte velours voor vochtafdrijving en hygiëne.

 

Footlogics Comfort inlegzolen voor werkschoenen

Het footlogics Comfort inlegzolen zijn een ideale oplossing voor mensen met een staand beroep of bij veel lopen. Footlogics Comfort inlegzolen zijn zeer geschikt bij lage rugklachten, kniepijn, hielspoor en pijnlijke voeten. Footlogics Comfort inlegzolen geven perfecte ondersteuning bij platvoeten, holvoeten en doorgezakte voeten. De Footlogics Comfort inlegzolen zijn te gebruiken bij werken, wandelen, hardlopen, sporten, tennis, golf, joggen etc. 


Footlogics Comfort inlegzolen zijn een weldaad voor de voeten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »