Dikke Ronde Wax Veters Zwart 75cm

Artikelnummer: 1449075 001
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

 

Dikke Ronde Wax Veters Zwart 75cm

Dikke Ronde Wax Veters Zwart in 75cm voor vier á vijf paar vetergaatjes in één schoen. Top kwaliteit ronde gewaxte katoenen veters van ca 5mm dik die niet snel los gaan tijdens het gebruik. Wax veters hebben een langere levensduur dan ongewaxte veters. Door de wax hebben de veters een 'leather look' en daarom ook een luxe uitstraling.

 

Inhoud: 1 paar dikke ronde wax veters Zwart in 75

Alle Veters bij ShoeSupply.eu zijn van gegarandeerde top kwaliteit. De dikke ronde wax veters Zwart in 75cm van ShoeSupply.eu zijn uitgebreid getest door gebruikers en verkopers van veters. In samenwerking met fabrikanten en leveranciers heeft ShoeSupply.eu een zorgvuldig en compleet assortiment veters samengesteld.

Het assortiment dikke ronde wax veters 75cm dat u kunt kopen bij ShoeSupply.eu is gesorteerd in een overzichtelijk menu, om gemakkelijk de veters van uw keuze te vinden, te bestellen en razendsnel geleverd te krijgen.

Let op! Meet altijd eerst uw oude veters op om de juiste lengte te bepalen. De maattabel is alleen een hulpmiddel om de juiste lengte veter te bepalen. De vetergaten en lussen hebben immers niet altijd dezelfde tussenruimte.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »