Ronde Outdoor Veters Zwart-Grijs-Rood 75cm

Artikelnummer: 1475075 071
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

 

Ronde Outdoor Veter Zwart-Grijs-Rood 75cm

Ronde Outdoor Veters Zwart-Grijs-Rood in 75cm voor bergschoenen en wandelschoenen. Top kwaliteit veters van ca 4mm dik die niet snel los gaan tijdens lange wandelingen. Deze serie veters is speciaal ontwikkeld en uitgebreid getest voor het gebruik in bergschoenen.

 

Inhoud: 1 paar Ronde Outdoor Veters Zwart-Grijs-Rood in 75cm

Alle Veters bij ShoeSupply.eu zijn van gegarandeerde top kwaliteit. De ronde outdoor veters zwart-grijs-rood in 75cm van ShoeSupply.eu zijn uitgebreid getest door gebruikers en verkopers van veters. In samenwerking met fabrikanten en leveranciers heeft ShoeSupply.eu een zorgvuldig en compleet assortiment veters samengesteld.

Het assortiment ronde outdoor veters zwart-grijs-rood in 75cm dat u kunt kopen bij ShoeSupply.eu is gesorteerd in een overzichtelijk menu, om gemakkelijk de veters van uw keuze te vinden, te bestellen en razendsnel geleverd te krijgen.

Let op! Meet altijd eerst uw oude veters op om de juiste lengte te bepalen. De maattabel is alleen een hulpmiddel om de juiste lengte veter te bepalen. De vetergaten en lussen hebben immers niet altijd dezelfde tussenruimte.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »