WEBSHOP

In onze webshop bieden wij een klein deel van ons assortiment aan om onze klanten te tonen wat er allemaal wordt aangeboden in de winkel van Zwaan in het Makadocentrum te Schagen. Ook is het mogelijk om op een eenvoudige manier het product van uw keuze te laten bezorgen of bij ons in de winkel op te halen. De meeste artikelen die wij hier aanbieden zijn bij ons voorradig en zullen nog dezelfde dag worden verzonden. Mocht u een artikel hebben besteld wat tijdelijk niet voorradig is; zullen wij u onmiddellijk op de hoogte brengen van de levertijd.

 

Garantie op uw aankopen

Zwaan-Schagen is officieel dealer van alle aangeboden producten en merken. Voor service en garantie kunt u dus altijd bij ons terecht in het Makadocentrum. In de meeste gevallen zullen wij u onmiddellijk kunnen helpen om een defect of klacht op te lossen naar uw tevredenheid. Voor onderdelen van koffers en tassen geldt vaak een levertijd van 5 werkdagen, maar ook hier zullen wij u mee helpen om deze onderdelen snel te leveren en te monteren.

 

Laten versturen of ophalen in de winkel

Tegen een geringe vergoeding sturen wij uw bestelling naar het door u aangegeven adres. Wilt u toch liever uw bestelling in de winkel ophalen en hierdoor verzendkosten besparen? Geen enkel probleem! Zoek het artikel van uw keuze en laat onze medewerkers dit klaar zetten, u haalt het dan op wanneer het u uitkomt. Wij brengen u op de hoogte wanneer uw bestelling klaar staat in onze winkel in het Makadocentrum.

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »