Wax Plat Sneaker Veters 120cm Beige

Artikelnummer: S1270.120.70
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

Wax Plat Sneaker Veters 120cm Beige

Wax Plat Sneaker Veters 120cm Beige voor sneakers met zeven tot negen paar gaatjes. Top kwaliteit Wax Plat Sneaker Veters 120cm Beige van ca 8mm breed die niet snel los gaan tijdens het gebruik.

 

Inhoud: 1 paar Wax Plat Sneaker Veters 120cm Cordial

Alle Wax Plat Sneaker Veters 120cm Beige bij ShoeSupply.eu zijn van gegarandeerde top kwaliteit. De Wax Plat Sneaker Veters 120cm Beige van ShoeSupply.eu zijn uitgebreid getest door gebruikers en verkopers van veters. In samenwerking met fabrikanten en leveranciers heeft ShoeSupply.eu een zorgvuldig en compleet assortiment Sneaker veters samengesteld.

 

Assortiment Sneaker veters plat

Het assortiment Sneaker veters plat dat u kunt kopen bij ShoeSupply.eu is gesorteerd in een overzichtelijk menu, om gemakkelijk de Sneaker veters plat van uw keuze te vinden, te bestellen en razendsnel geleverd te krijgen.

Let op! Meet altijd eerst uw oude platte Sneaker veters op om de juiste lengte te bepalen. De maattabel is alleen een hulpmiddel om de juiste lengte platte Sneaker veter te bepalen. De vetergaten en lussen hebben immers niet altijd dezelfde tussenruimte.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »