Tarrago Deodorant Talcum

Artikelnummer: 04000311
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

Tarrago Deodorant Talcum

Licht geparfumeerde gemicroniseerde talk. Tarrago Deodorant Talcum - poeder ontgeurt voeten en absorbeert nattigheid, waardoor schimmelgroei wordt voorkomen. Dankzij de formule laat het een aangenaam fris gevoel achter. Product geregistreerd bij de gezondheidsautoriteiten voor gebruik op het lichaam. Direct op de voeten aanbrengen.

 

Tarrago Deodorant Talcum - poeder

Tarrago Deo-talkpoeder voor voeten is een gemicroniseerde talk, die efficiënt deodoriseert en vocht van voeten en schoenen absorbeert, waardoor schimmels worden voorkomen en de effecten van transpiratie worden vertraagd. Geeft de hele dag een aangenaam en fris gevoel.

 

Voor alle soorten schoeisel

Tarrago Deodorant Talk is geschikt voor alle soorten schoeisel, maar wordt speciaal aanbevolen voor sportschoenen, dankzij de geurverdrijvende en absorberende eigenschappen. Het veroorzaakt geen huidallergieën, waardoor het geschikt is voor de meest gevoelige huid.

  • Geregistreerd als gezond lichaamsverzorgingsproduct.
  • Licht geurend.
  • 100 gr / 3,38 fl.oz plastic fles.

Breng gelijkmatig een dunne laag van het Tarrago Deodorant Talcum poeder aan op de voeten, na het wassen van de voeten. Daarna direct sokken en schoenen aantrekken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »