SL 700 Druppel Pelottes

Artikelnummer: 707001
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

SL 700 Druppel Pelotte

SL 700 Druppel Pelotte in druppel-vorm bekleed met hoogwaardig kalfsleder. De SL 700 Druppel Pelotte masseert de voorvoet waardoor vermoeide voeten tot het verleden behoren. Dankzij de zelfklevende achterlaag blijft deze SL 700 Druppel Pelotte eenvoudig op de juiste plek.

 

Pelotte voor doorgezakte voorvoet

De SL Druppel pelotte voorvoetpolster van dempend carbosan rubber, is speciaal ontwikkeld voor mensen met spreidvoeten en klachten aan de voorvoet. Afgedekt met hoogwaardig leder. Een spreidvoet wordt ook wel doorgezakte voorvoet genoemd. Bij een spreidvoet ervaar je veel klachten in de voorkant van de voet. Een spreidvoet wordt veroorzaakt door een doorgezakte voorvoetboog en verzwakte middenvoetbeentjes.

 

Plaats de SL pelotte op juiste plek

Klachten ontstaan meestal door reuma, bij dames die veelop hoge hakken lopen, lange periodes staan. Een spreidvoet komt met grote regelmaat voor en met name bij vrouwen. De extra dikke voorvoetpolster zorgt voor een goede drukverdeling en helpt de middenvoetsbeentjes haar anatomische correcte posities te herpakken. Om een effectieve werking mogelijk te maken is het van groot belang dat de druppel-pelotte op de juiste plaats in de schoenen wordt geplaatst. 

Deze SL 700 Pelotte is leverbaar en de maten 1 t/m 4 en is verpakt per paar.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »