SL 500 T-pelotte voorvoetpolster

Artikelnummer: 705001
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

SL T-pelotte voorvoetpolster

SL 500 T-pelotte in t-vorm bekleed met hoogwaardig kalfsleder. De SL 500 T-pelotte masseert de voorvoet waardoor vermoeide voeten tot het verleden behoren. Dankzij zelfklevende achterlaag laat deze SL 500 T-pelotte zich eenvoudig op de juiste plek bevestigen.

 

Voorvoetpolster van SL

De SL T-pelotte voorvoetpolster van dempend rubber is speciaal ontwikkeld voor mensen met spreidvoeten en klachten aan de voorvoet. Polster is afgedekt met hoogwaardig bazaanleder. Een spreidvoet wordt ook wel doorgezakte voorvoet genoemd. Bij een spreidvoet ervaar je veel klachten in de voorkant van de voet.

 

Oorzaak spreidvoet

Een spreidvoet wordt veroorzaakt door een doorgezakte voorvoetboog en verzwakte middenvoetbeentjes. Klachten ontstaan meestal door reuma, veelvuldig op hoge hakken lopen, lange periodes staan en door overgewicht. Een spreidvoet komt met grote regelmaat voor en met name bij vrouwen. Om een effectieve werking mogelijk te maken is het van groot belang dat de T-pelotte voorvoetpolster op de juiste plaats in de schoen wordt geplaatst. Deze SL 500 T-pelotte is leverbaar en de maten 1 t/m 4 en wordt verpakt per paar.

Inhoud: 1 paar T Pelotte

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »