Shoeboy's Multi Clean

Artikelnummer: 8937971
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

Shoebox’s Multi Clean

Shoeboy's Multi Clean is een uniek product. De handig vormgegeven Shoeboy's Multi Clean flacon is voorzien van een harde borstel met een doseringsspons. Door de zeer speciale samenstelling van de schoen reiniger van Shoeboy's Multi Clean worden zeer goede resultaten geboekt. Het verwijderen van water- en pekelranden is vrij eenvoudig met dit handige product. In de meeste gevallen zijn ook vetvlekken in leer en suede, goed te behandelen met Shoeboy's Multi Clean.

 

Gebruik Shoeboy’s Multi Clean

Gebruik voldoende Shoeboy’s Multi Clean tijdens het schoonmaken, borstel stevig tot het product een schuimlaag heeft gemaakt op de schoenen. Vervolgens dienen de schoenen afgespoeld worden met lauw water, eventueel met gebruik van een zachte spons of doek. Laat de schoenen rustig drogen, maar niet bij een warmtebron!

 

Na het reinigen met Multi Clean:

Na het schoonmaken van leer, nubuck of suède met Shoeboy’s Multi Clean moeten de schoenen natuurlijk wel even gepoets en ingespoten worden. Als schoenen goed ingespoten worden met Shoeboy's Nano-Protect, zal vuil geen kans krijgen om te hechten en zullen de schoenen in het vervolg gemakkelijker schoongemaakt kunnen worden.

 

Inhoud:75ml multi clean

klik hier voor een demo.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »