Saphir Omnidaim cleaner suède & nubuck

Artikelnummer: 01910100
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

Saphir Omnidaim cleaner suède & nubuck

Saphir Omnidaim cleaner suède & nubuck is een vlekverwijderaar en reiniger voor suède, nubuck en textiel. Deze reiniger is essentieel voor de juiste verzorging van elk paar suède schoenen, aangezien reinigen van tijd tot tijd nodig is om opgehoopt vuil te verwijderen. Saphir Omnidaim cleaner suède & nubuck is een goede reiniger en zal suède schoenen reinigen en vernieuwen.

 

Gebruik Saphir Omnidaim cleaner suède & nubuck

Suède moet ten minste om de paar maanden worden schoongemaakt om het vuil dat zich in het materiaal verbergt te verwijderen. Saphir Omnidaim cleaner suède & nubuck bevat een formule die diep in het suède doordringt om het vuil te verwijderen en de originele kleur naar de oppervlakte te brengen - waardoor het suède er als nieuw uitziet. Suède is erg robuust en krast of schuurt niet, maar wordt wel vies, dus met af en toe een schoonmaakbeurt met Saphir Omnidaim cleaner kan een goed paar suède of nubuksschoenen lang meegaan. Saphir Omnidaim cleaner kan ook aan water worden toegevoegd en worden gebruikt om overtollig poetsmiddel en vuil van leren schoenen te verwijderen voordat de was en crème worden aangebracht. Breng eenvoudig een kleine hoeveelheid Saphir Omnidaim cleaner op een doek aan en veeg de schoen af.

 

Gebruik Saphir Omnidaim cleaner suède & nubuck

  • Breng Saphir Omnidaim cleaner suède met op met de meegeleverde borstel bevochtig met lauw water. Borstelen, afspoelen en laten drogen.
  • Als de kleur is verdwenen na gebruik van de Saphir Omnidaim cleaner, kunt u gebruik maken van de Rénovetine spray van Saphir om de kleur weer te herstellen.
  • Veilig te gebruiken op zelfs de fijnste suède en nubuck schoenen.

 


Inhoud: 100ml Saphir Omnidaim cleaner suède & nubuck +borstel

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »