Saphir Medaille D'or mink oil

Artikelnummer: 02800310
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

Saphir Medaille D'or mink oil

Mink oil van Saphir Medaille D’or is geschikt voor het verzorgen van heel droog leer en geeft leer zijn natuurlijke uitstraling terug. De voedende kwaliteit is te vergelijken met die van een ledervet. Saphir Medaille D'or mink oil geeft het leer van je schoenen geen vettige uitstraling en zal niet vet of stroef aanvoelen. De Mink oil dringt eenvoudig en snel door tot de kern van het leer en voedt het van binnenuit.

 

Saphir Medaille D'or mink oil - nertsolie

Saphir Medaille D'or mink oil op basis van bijenwas, verrijkt met ultra-voedende nertsolie. Deze leder lotion is als vloeibaar goud voor uw kostbare schoenen. Speciaal voor schoenen die al een tijd geen onderhoudsbeurt hebben gehad of schoenen die erg uitgedroogd zijn nadat ze doorweekt waren door een hollandse regenbui. Saphir Medaille D'or mink oil maakt het leer weer zacht en soepel. Na behandeling met mink oil, kunt u voor kleur en glans de Saphir Medaille d’or pommadier gebruiken.

 

Inhoud: 75ml Saphir Medaille D'or mink oil

Na behandeling van uw schoenen met de producten van Saphir Medaille D’or raden wij altijd aan de schoenen te beschermen met een goede spray tegen water en vuil. Als echte schoenenfan kiest u dan natuurlijk voor de Super Invulner van hetzelfde merk als de mink oil die u heeft gebruikt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »