Saphir Medaille D'or Cordovan Crème

Artikelnummer: 02800289C.01
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

Saphir Medaille D'or Cordovan Crème

Saphir Medaille D'or Cordovan Crème. Schoencrème met een basis van bijenwas en klauwolie. Saphir Medaille D'or Crème voor onderhoud en bescherming van de specifieke eigenschappen, zoals de strakke poriën van Cordovan - paardenleer. De speciale Saphir Medaille D'or Cordovan Crème voedt en beschermt alle leerprodukten gemaakt van paardenleder.

 

Gebruik Saphir Medaille D'or Cordovan Crème - paardenleder

Dun aanbrengen met een doek of borstel. Droge en kale plekken nog een keer behandelen na het intrekken van de schoensmeer. Nadat de Cordovan Crème goed is ingetrokken kunt u het oppervlak uitpoetsen met een Medaille d’or borstel of doek voor een perfecte glans.

 

Inhoud: 75ml Saphir paardenleer Crème

Cordovan schoensmeer van Medaille D'or is een volledig natuurlijke crème met bijenwas, met neat foot oil en carnauba, evenals 6 andere wassen plus twee keer zo veel pigment dan andere schoensmeer van Saphir, wat betekent dat je echt een geweldige kleur en glans zult bereiken. Het is speciaal geformuleerd voor hoogwaardig cordovan leer en bevat geen terpentine die de poreuze structuur van Cordovan leer kan beschadigen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »