Saphir Medaille D'or Mirror Gloss

Artikelnummer: 02800312
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

Saphir Medaille D'or Mirror Gloss

Deze Medaille D'or schoenwas maakt een snelle en schitterende glans met weinig inspanning. Saphir Medaille D'or Mirror Gloss is gemaakt uit een combinatie van natuurlijke harde wassen die zijn geselecteerd vanwege hun glanzende kwaliteiten, zoals Montan, carnaubawas of bijenwas. Saphir Medaille D'or Mirror Gloss bevat ook andere 'geheime' geconcentreerde wassen die zijn gecombineerd met op natuurlijke was gebaseerde oplosmiddelen zoals terpentine en vervolgens gemengd om een perfecte fixatie en optimale droging mogelijk te maken tijdens en tussen de verschillende toepassingslagen.

 

Saphir Medaille D'or Mirror Gloss voor hoogglans

Met Saphir Medaille D'or Mirror Gloss boekt u snellere resultaten dan het gebruik van Saphir Médaille d'Or Pâte de Luxe of andere schoensmeer, omdat het sneller droogt. Saphir Medaille D'or Mirror Gloss voedt het leer niet maar geeft een prachtige glans op uw schoenen.

 

Gebruik Saphir Medaille D'or Mirror Gloss

Gebruik de Saphir Medaille D'or Mirror Gloss na eerst de schoenen gevoed te hebben met bijvoorbeeld Saphir Médaille D'Or Pommadier Cream of Saphir Médaille d'Or Pâte de Luxe was. Mirror Gloss gebruikt u als 'finishing touch' op de neuzen van de schoenen of de hele schoenen voor een spiegel gladde afwerking. Poets de Saphir Medaille d'or uit met de poetshandschoen van Medaille D'or voor extreme resultaten.

Inhoud: 75ml

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »