Saphir Medaille D'or Gommadin

Artikelnummer: 02800091
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

Saphir Medaille D'or Gommadin super

Saphir Medaille d‘or Gommadin super is een handige gum voor het verwijderen van vlekken op suède en geruwd leer. Spuit uw suède en nubuck schoenen en laarzen regelmatig in met een beschermende spray voor suède en nubuck. Mochten er dan vlekken of strepen op het leer van de schoenen komen; kunt u deze er makkelijk af 'gummen' met de Saphir Medaille d'or Gommadin super. Ook voor vlekken op tassen en kleding kunt u de Saphir Medaille d'or Gommadin super gebruiken.

 

Saphir Medaille D'or Gommadin super is per stuk verpakt

Saphir's Medaille d‘or Gommadin Suede & Nubuck Cleaner wordt gebruikt om vlekken, watervlekken en vuil van suède, nubuck en met velours afgewerkt leer te verwijderen om de oorspronkelijke afwerking en textuur van je schoen te herstellen. De grove textuur van de Saphir Medaille d‘or Gommadin verwijdert vlekken en glansvlekken van de schoenen terwijl deze tijdens het gebruik afbrokkelt.

 

De Gommadin Gum verandert kleur van schoenen niet

Gebruik de Saphir Medaille d‘or Gommadin door voorzichtig een van de ruwe kanten van de gum heen en weer te wrijven over de plek of het gebied dat moet worden schoongemaakt. Druk zo nodig voor intensieve reiniging. Terwijl je heen en weer wrijft, zal de Saphir Medaille d‘or Gommadin iets afbrokkelen. Dit is normaal. Gebruik alsjeblieft een suèdeborstel om de losse resten te verwijderen. En daar ben je: vlekken verwijderd en de originele textuur van je prachtige schoenen hersteld met de super Saphir Medaille d‘or Gommadin.

Inhoud: 1 stuk

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »