Rapide Wax Spray - waxjassen en waxkleding

Artikelnummer: 8415025
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

Rapide Wax Spray voor waxjassen en waxkleding

Rapide Wax Spray voor waxjassen en waxkleding. Rapide Wax Spray oor het onderhoud van waxkleding en andere waxproducten. Rapide Wax Spray voor waxjassen en waxkleding zorgt ervoor dat uw te onderhouden producten weer waterafstotend worden en er weer verzorgd uitzien.

Gebruiksaanwijzing: Eerst het te waxen artikel goed schoonmaken, indien nodig met water. Laten drogen en de Rapide Wax Spray voor waxjassen en waxkleding gelijkmatig inspuiten.

Inhoud: 300 ml Rapide Wax Spray voor waxjassen en waxkleding

 

Rapide Wax Spray voor waxjassen en waxkleding

De Wax Spray voor waxjassen en waxkleding van Rapide BV verlengen de levensduur en verhogen de prestatie van uw kleding, schoeisel en andere uitrusting. Het goed reinigen van technische kleding als o.a. goretex, hard- en softshells is van essentieel belang voor het behoud van de ademende en waterdichte werking. Zonder onderhoud zal deze werking afnemen. Technische kleding is tijdens de fabricage reeds voorzien van een beschermende coating die vuil en water afstoot en geen vocht opneemt. Zonder deze Rapide Wax Spray voor waxjassen en waxkleding voelt de kleding klam aan.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »