Rapide Lederolie

Artikelnummer: 8447001
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

Rapide Lederolie voor achterstallige lederonderhoud

Rapide Lederolie voor het zware en achterstallige lederonderhoud. Rapide Lederolie trekt zeer goed in het leder en conserveert hierdoor het leder optimaal. Rapide Lederolie wordt gebruikt voor het onderhoud van dikkere ledersoorten, meestal voor tuigleer, zadels, hoofdstellen, enz. voor de ruitersport.

 

Gebruiksaanwijzing Rapide Lederolie

Met doekje of kwast goed de Rapide Lederolie insmeren. Enige tijd laten intrekken en zo nodig de Rapide Lederolie uitwrijven. Eerst proberen op een onopvallende plaats en niet op suède gebruiken. Rapide Lederolie niet op de bovenkant van het zadel gebruiken.

 

Lederonderhoud Rapide Lederolie

Een goed onderhoud van uw leder is van essentieel belang om zijn levensduur te verlengen! Het intensieve gebruik van uw leder kan het collageen van het leder verzwakken, beschadigen of zelfs onherstelbare barsten of scheuren veroorzaken. Regelmatig onderhoud kan dit vermijden en uw leder functioneel, soepel en in een goede conditie houden. Het regelmatig reinigen en/of voeden van het leder beschermt uw leer tegen invloeden van buitenaf. Voor een optimale verzorging is het belangrijk het leder eerst goed te reinigen waarbij met een zachte doek of borstel eerst het vuil en zweet wordt verwijderd voordat men met het onderhoud van start gaat. Belangrijk is er rekening mee te houden niet teveel water te gebruiken en geen onderhoud te plegen op nat leder. Leder kan het beste op kamertemperatuur worden opgeborgen maar niet vlak voor een centrale verwarming om uitdroging tegen te gaan. De kwaliteitsproducten van Rapide bieden uw leder een optimale verzorging en dragen bij aan een lange levensduur!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »