Mysole Sport Outdoor steunzolen

Artikelnummer: FNL70536
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

MYSOLE Outdoor steunzolen voor wandelschoenen en bergschoenen

De MYSOLE Outdoor steunzolen voor wandelschoenen zijn speciaal ontworpen voor Wandelschoenen, Bergschoenen en Nordic Walking.

Bij het ontwerp en materiaal van de MYSOLE Outdoor steunzolen voor wandelschoenen is er vooral gelet op comfort en demping. Ideaal voor gevoelige voeten, pijnlijke drukpunten en hielpijn(hielspoor). Het anatomisch ontwerp van de MYSOLE Outdoor steunzolen voor wandelschoenen geeft steun aan hiel en middenvoet. Het voetbed van de MYSOLE Outdoor inlegzolen voor wandelschoenen is gemaakt van duurzaam en veerkrachtig Poly Urethaan, voor enorme drukontlasting en schokdemping.

 

MYSOLE Outdoor steunzolen met Turtle Tex voor wandelschoenen

Verder zijn de MYSOLE Outdoor steunzolen voor wandelschoenen afgedekt met slijtvast en vochtopnemend Turtle Tex voor minimale wrijving, wat branderige voeten en blaren voorkomt. Deze zeer comfortabele MYSOLE Outdoor inlegzolen voor wandelschoenen hebben een zeer lange levensduur en zijn bij uitstek geschikt voor buitensporten en wandelen.

 

Gebruik MYSOLE Outdoor steunzolen voor wandelschoenen

We staan, lopen, springen en sporten en dagelijks maken we zo’n tienduizend stappen! Onze voeten zijn dus een belangrijk onderdeel van ons lichaam. Zij zijn het die ons elke dag moeten dragen en zij zorgen ervoor dat wij ons kunnen voortbewegen. Reden genoeg om het staan en lopen plezierig te houden en waar mogelijk aangenamer te maken met een paar MYSOLE Outdoor steunzolen voor wandelschoenen.

Vooral voor mensen die veel wandelen en lopen, is een goede schoen en haar comfort van groot belang. Iedere voet en situatie verlangen een individuele behandeling. Schoenen worden echter in grote aantallen en universeel vervaardigd. Fabrikanten investeren veel tijd en geld in de ontwikkeling van schoeisel. Toch laat één aspect vaak te wensen over: de inlegzool. Hiervoor verkopen wij de MYSOLE Outdoor steunzolen voor wandelschoenen.

 

Stem af op MYSOLE Outdoor inlegzolen voor wandelschoenen

Om de voet en schoen optimaal op elkaar af te stemmen, ontwikkelde Fisher Group bv, in samenwerking met voetspecialisten, specifieke inlegzolen voor wandelschoenen. Deze inlegzolen worden onder de naam MYSOLE Outdoor bij ons verkocht.

Het ShoeSupply MYSOLE Outdoor inlegzolen programma omvat een serie hoogwaardige inlegzolen (waaronder de Mysole outdoor) welke gericht zijn op veel specifieke toepassingen; bijvoorbeeld wandelen. Ze dienen als aanvulling op de wandelschoenen en zijn voor een breed publiek toegankelijk. Door de combinatie van het innovatieve en anatomisch verantwoorde design én het gebruik van superieure materialen, wordt het draagcomfort verhoogd, krijgt de voet perfecte ondersteuning en worden voet- en lichaamsklachten tegen gegaan. Vaak kunnen voetklachten opgelost worden met een MYSOLE Outdoor inlegzolen. Bovendien verlengt een paar MYSOLE Outdoor inlegzolen de levensduur van de wandelschoenen.

Inhoud: 1 paar MYSOLE Outdoor inlegzolen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »