Mysole Sport Fieldsport steunzolen

Artikelnummer: FNL60337
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

Mysole Sport Fieldsport steunzolen voor hockey- en voetbalschoenen

De Mysole Sport Fieldsport steunzolen voor hockey- en voetbalschoenen ondersteunt de hiel, middenvoet en voorvoet. Deze Mysole Sport Fieldsport inlegzolen voor hockey- en voetbalschoenen is speciaal gemaakt voor veldsporten zoals bijvoorbeeld: voetbal, hockey, honkbal, rugby en golf.

De kunststof hielkuip van de Mysole Sport Fieldsport steunzolen geven enorm veel zijdelinge ondersteuning, dit voorkomt overpronatie en houdt de voeten in balans tijdens het leveren van hoge prestaties. De speciale dempingsunit in de hiel van de Mysole Sport Fieldsport inlegzolen voor hockey- en voetbalschoenen geeft ook op harde ondergrond en enorm goede demping.

De basis van het voetbed van de Mysole Fieldsport steunzolen is gemaakt van een duurzame EVA wat van zichzelf al erg veel demping geeft, dit in combinatie met het extra hielkussen zal enorm meewerken aan het comfort van voetbalschoenen, golfschoenen en alle andere schoenen voor veldsporten. De Mysole Sport Fieldsport inlegzolen zijn afgedekt met het slijtvaste ClimaTex+ voor minimale wrijving en warmte in sportschoenen.

 

Mysole Sport Fieldsport steunzolen voor hockey- en voetbalschoenen ondersteunen 

De Mysole Sport Fieldsport steunzolen voor hockey- en voetbalschoenen zien ideaal bij overbelaste voorvoet of voetboog, hielpijn tijdens sporten en instabiel enkels. Mysole Sport Fieldsport inlegzolen voor hockey- en voetbalschoenen zullen blessures helpen genezen en voorkomen.

Om de voet en schoen optimaal op elkaar af te stemmen, ontwikkelde Fisher Group bv, in samenwerking met voetspecialisten, een serie specifieke inlegzolen voor veldsporten. Deze steunzolen voor hockey- en voetbalschoenen worden onder de naam Mysole Sport Fieldsport verkocht bij ShoeSupply.eu

 

Mysole Sport Fieldsport inlegzolen; niet alleen voor hockey- en voetbalschoenen

Mysole Sport Fieldsport voor hockey- en voetbalschoenen zijn hoogwaardige inlegzolen welke gericht zijn op veel specifieke toepassingen; bijvoorbeeld voetbal, hockey, golf of rugby. Mysole Sport Fieldsport inlegzolen dienen als aanvulling op de schoenen en zijn voor een breed publiek toegankelijk. Door de combinatie van het innovatieve en anatomisch verantwoorde design én het gebruik van superieure materialen, wordt het draagcomfort verhoogd, krijgt de voet perfecte ondersteuning en worden voet- en lichaamsklachten tegen gegaan. Vaak kunnen voetklachten tijdens veldsporten opgelost worden met een Mysole Sport Fieldsport inlegzolen voor hockey- en voetbalschoenen. Bovendien verlengt een Mysole Sport Fieldsport inlegzolen voor hockey- en voetbalschoenen de levensduur van de schoenen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »