Mysole Special Ergonomica steunzolen

Artikelnummer: FNL41036
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

MYSOLE Special Ergonomica lichtgewicht steunzolen

De MYSOLE Special Ergonomica zooltjes zijn universele lichtgewicht steunzolen voor een ideale ondersteuning en verzachting tijdens het lopen.

De basis van deze Mysole Ergonomica lichtgewicht steunzolen is duurzaam EVA-materiaal: comfortabel en goed ondersteunend. De Mysole Ergonomica inlegzolen zijn afgedekt met slijtvast Cambrelle voor minimale wrijving.

Om de voet en schoen optimaal op elkaar af te stemmen, ontwikkelde Fisher Group bv, in samenwerking met voetspecialisten, de Mysole Ergonomica lichtgewicht inlegzolen. Deze Mysole Ergonomica inlegzolen worden onder de naam "Special" in de markt gezet.

 

Mysole Ergonomica steunzolen kopen

Het Special programma omvat een serie hoogwaardige zolen welke gericht zijn op veel specifieke toepassingen; bijvoorbeeld werken, sporten en vrijetijdsbesteding. Mysole Ergonomica steunzolen dienen als aanvulling op de schoenen en zijn voor een breed publiek toegankelijk. Vaak kunnen voetklachten opgelost worden met een paar Mysole Ergonomica inlegzolen. Bovendien verlengen Mysole Ergonomica inlegzolen de levensduur van de schoenen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »