Inlegzolen

Pagina 1 van 13

Inlegzolen koop je bij Zwaan in Schagen. In de winkel in Schagen bieden wij een groot assortiment zooltjes aan voor de meest voorkomende voetklachten. Voor een uitgebreid assortiment zooltjes en inlegzolen bent u goed op deze pagina’s. Hier bieden wij, zo goed als, alle zolen aan die te koop zijn op de Nederlandse markt.

 

Inlegzolen kopen bij de Schoenmaker

Uw schoenmaker in Schagen heeft een enorme kennis en ervaring voor wat betreft het gebruik van inlegzolen in alle typen schoeisel. Sinds 1991 verkoopt Paul al hulpmiddelen voor schoenen en voeten: hij en zijn medewerkers kunnen u dus ook prima adviseren. In de winkel in het Makadocentrum biedt de schoenmaker slechts een deel van de inlegzolen aan die we hier online aanbieden. De zooltjes die u online koopt bij ons worden verstuurd vanaf een andere lokatie dat het Makadocentrum; u kunt wel alle inlegzolen naar de winkel in Schagen laten sturen en daar afhalen om verzendkosten te besparen.

 

Assortiment inlegzolen online

Omdat het assortiment inlegzolen zo enorm is, bieden wij deze online aan. In de winkel hebben wij de meest verkochte en universele varianten om iedereen snel van dienst te kunnen zijn. Voor speciale soorten of merken kunnen wij u online bedienen. Ook kunnen wij u in de winkel helpen om de zooltjes die wij online aanbieden te bestellen en thuis te laten bezorgen of af te halen in Schagen. Dus mocht u liever fysiek een aankoop doen die wij niet in de winkel hebben, helpen wij u graag!

 

Zooltjes met of zonder steun

Zoekt u een zooltje voor wat extra comfort en heeft u niet direct extra steun nodig? Dan kiest u voor een simpele inlegzool van leer, schuimrubber of badstof. Ook de memory foam inlegzolen zijn erg comfortabel en nemen niet veel ruimte in beslag in uw schoenen. Inlegzolen met steun: steunzolen nemen vaak wat meer ruimte in beslag en zullen de schoenen vaak wat krapper maken. Vaak hebben de wat comfortabelere schoenen al een losse zool die makkelijk is te vervangen door een steunzool van Zwaan.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »