Houten Schoenspanners Groen

Artikelnummer: 1470 GRO 41
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

Houten schoenspanners ShoeSupply - Groen

Onze ShoeSupply houten Schoenspanners in de kleur groen houden uw kostbare schoenen netjes in model. Houten schoenspanners voorkomen hinderlijke kreuken en omhoogstaande neuzen. Plaats de spanners onmiddelijk na het dragen van uw schoeisel in de schoenen. De exclusieve groene schoenspanners zijn te koop in de maten 41 t/m 46. Onderscheid je met onze gekleurde spanners.

 

Werking van houten schoenspanners

Wanneer een schoen gemaakt wordt, dan trekt men het leer op de leest. Hiermee wordt het leer op spanning gebracht waardoor het de uiteindelijke pasvorm krijgt. Een houten schoenspanner zorgt ervoor dat het leer op spanning blijft en daardoor zijn pasvorm behoudt.

 

Kreuken in het leer

Door het dragen van leren schoenen ontstaan er veelal kreuken in het leer. Dit is vooral bij de neus van de schoen goed te zien. Het is raadzaam om na gebruik altijd direct een houten schoenspanner van ShoeSupply in de schoen te plaatsen. Het leer is dan namelijk nog warm en vormbaar. Als het leer afkoelt en krimpt, dan blijft het in de juiste vorm door de houten schoenspanners.

 

De juiste schoenspanner kiezen

Een goede houten schoenspanner vult de schoen volledig op. Dit betekent dat de neus en de hiel van de schoen volledig worden opgevuld door de schoenspanner.

Houten schoenspanners met een veer als spanmechanisme en een bol als hielstuk spannen de hiel niet volledig. Bij deze schoenspanners bestaat het gevaar dat er onevenredige spanning in de hiel van de schoen opbouwt waardoor de vorm van de schoen juist verloren gaat.

Gebruik bij voorkeur een houten schoenspanner, met een volledige hiel, die zowel in de lengte als in de breedte spant. Hiermee heeft de schoen de meest optimale spanning. Hout geeft een aangename geur af en onttrekt vocht en nare geurtjes uit de schoen.

Inhoud: 1 paar schoenspanners hout

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »