Gel Massage Inlegzolen

€24,95 €19,90
Artikelnummer: S04S15
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

DEKOS Gel Massage Inlegzolen

DEKOS Gel Massage Inlegzolen. Gelzolen stimuleren bloedsomloop en verhelpen spanning op voeten, knieën, heupen en wervelkolom. Verademing voor uw voeten.

 

DEKOS Gel Massage Inlegzolen Tegen Rugklachten

Bijvoorbeeld Arthrose, Ischias, Spit, Hernia Klachten etcetera... De gelzool past zich aan de voet aan, zodat de druk gelijkmatig wordt verdeeld. Hierdoor zal de neutrale voetstand ontstaan. Deze stand werkt door in het gehele lichaam en zorgt voor een natuurlijke houding. Dit zal rugklachten, nekklachten en andere gewrichtspijn verzachten en soms zelfs geheel doen verhelpen.

 

DEKOS Gel Massage Inlegzolen Tegen pijnlijke voeten

Bijvoorbeeld doorgezakte voeten, botaangroei en hielspoor. De Gel zolen werken als een waterbed. De druk op de voeten wordt gelijkmatig verdeeld onder de voetzolen en geven alleen steun waar dat nodig is. Dit zal pijnlijke drukpunten en hielspoor verlichten.

 

DEKOS Gel Massage Inlegzolen tegen vermoeide en koude voeten

In de gelzolen zit een vrij stromende gel die masseert bij elke stap of beweging. De doorbloeding in de voeten en benen zal hierdoor gestimuleerd worden. Men zal de spanning van de voeten en de rest van het lichaam voelen afnemen. Dit zal bijdragen aan minder vermoeide en koude voeten.

 

DEKOS Gel Massage Inlegzolen - American Podiatric Medical Association

De originele gel-massage inlegzolen hebben het predikaat "geaccepteerd door de Amerikaans Podologische Medische Associatie". Dit is een professionele Amerikaanse vereniging van voetdoktoren met ca 9200 leden. Dit predikaat houdt in dat deze gelzolen veilig zijn en ertoe bijdragen aan de verbetering van de gezondheid. De gelzolen zijn getest in praktijk en labaratoria.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »