Footlogics Casual

Artikelnummer: 7802235
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

De Footlogics Casual is een drie-kwart steunzool

De Footlogics Casual is een drie-kwart steunzool voor als er te kort ruimte in de schoenen is voor een heel voetbed. Het voetbed van de Footlogics Casual heeft dezelfde eigenschappen als de Footlogics Comfort maar dan in een verkorte uitvoering. Het Footlogics Casual zooltje voorkomt en verlicht overpronatie, hielspoor, doorgezakte- pijnlijke- en vermoeide voeten.

 

in balans met Footlogics Casual

De houding en balans van het lichaam zullen verbeteren door het gebruik van de Footlogics Casual. Footlogics Casual is ontworpen en ontwikkelt volgens de modernste orthopedische methodes, in samenwerking met spaanse en australische podologen. Footlogics Casual geeft ideale verlichting bij staande beroepen, sporten en wandelen.

 

Footlogics Casual voor elk type schoeisel

Footlogics Casual ondersteunt bij platvoeten, holvoeten en doorgezakte voeten. Door het beperken van de pronatie zullen knieën en enkels minderzwaar belast worden, wat onmiddelijk zal bijdragen aan een betere balans in de rugwervels en de rest van het lichaam. Footlogics Casual is geschikt voor alle typen schoeisel met een lage hak.

 

Footlogics Casual met extra drukontlasting in de hiel voor extra demping bij hielpijn, hielspoor.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »