Floris Van Bommel Schoenspanners

Artikelnummer: 45002018
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

Schoenspanners van Floris van Bommel in Zwart Hout

Luxe Schoenspanners van Floris van Bommel in Zwart Hout. Perfect om uw mooie Floris Van Bommel schoenen in vorm te houden. Schoenspanners van hout zijn sterk vochtopnemend.

Als een Floris Van bommel schoen gemaakt wordt, dan trekken ze het leer om een houten leest. Hiermee wordt het leer van de schoen op spanning gebracht waardoor het de uiteindelijke vorm krijgt. De houten schoenspanners van Floris Van Bommel zorgen ervoor dat het leer op spanning blijft en daardoor de schoenen hun pasvorm behouden.

Door het dragen van (Floris van Bommel) schoenen ontstaan kreukjes in het leer van de schoenen. Dit is vooral bij de voorkant van de schoenen goed te zien. Het is een aanrader om na het gebruik van uw Floris Van Bommel schoenen altijd direct een paar houten schoenspanners in de schoen te plaatsen. Het leer is dan namelijk nog warm en vochtig. Als het leer afkoelt en krimpt, dan blijft het in de juiste vorm door de houten schoenspanner.

 

Houten Floris Van Bommel Schoenspanners

De schoenspanners gemaakt van zwart gelakt hout hebben, door de kenmerken van het hout, ook een vochtonttrekkende en geurneutraliserende werking. Mochten uw cederhouten schoenspanners uiteindelijk niet meer naar behoren werken, kunt u de schoenspanners schoonmaken met zeep en water.


De Floris Van bommel houten schoenspanners bestaan uit drie delen. De hiel, de neus en in het midden het spanmechanisme. Een goed paar houten schoenspanners vullen de schoenen volledig op. Dit betekent dat de neus en de hiel van de schoen volledig worden opgevuld door de houten schoenspanner van Floris Van Bommel.

 

Gebruik Floris Van Bommel houten schoenspanners

Gebruik bij voorkeur deze houten schoenspanners voor uw Floris Van Bommel schoenen. De houten schoenspanner met een volledige hiel, die zowel in de lengte als in de breedte uw schoenen op spanning houden. Hiermee heeft de Floris Van Bommel schoen de optimale spanning. Houten schoenspanners geven een aangename geur af en onttrekken vocht en nare geurtjes uit de schoen.

 

Maat Floris Van Bommel Houten Schoenspanners

Bij de keuze van een schoenspanner is de keuze voor een maatje groter de juiste. Een schoenspanner moet immers spannen. Floris Van bommel houten schoenspanners zijn verkrijgbaar in de maten 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 en 46.

 

Prijs is per paar.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »