Dikke Ronde Wax Veters Donkerbruin 90cm

Artikelnummer: 1449090 506
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

 

Dikke Ronde Wax Veters Donkerbruin 90cm 

Dikke Ronde Wax Veters Donkerbruin in 90cm voor vijf tot zeven paar vetergaatjes in één schoen. Top kwaliteit ronde gewaxte katoenen veters van ca 5mm dik die niet snel los gaan tijdens het gebruik. Wax veters hebben een langere levensduur dan ongewaxte veters. Door de wax hebben de veters een 'leather look' en daarom ook een luxe uitstraling.

 

Inhoud: 1 paar dikke ronde wax veter Donkerbruin in 90cm

Alle Veters bij ShoeSupply.eu zijn van gegarandeerde top kwaliteit. De dikke ronde wax veters Donkerbruin in 90cm van ShoeSupply.eu zijn uitgebreid getest door gebruikers en verkopers van veters. In samenwerking met fabrikanten en leveranciers heeft ShoeSupply.eu een zorgvuldig en compleet assortiment veters samengesteld.

Het assortiment dikke ronde veters Donkerbruin 90cm dat u kunt kopen bij ShoeSupply.eu is gesorteerd in een overzichtelijk menu, om gemakkelijk de veters van uw keuze te vinden, te bestellen en razendsnel geleverd te krijgen.

Let op! Meet altijd eerst uw oude veters op om de juiste lengte te bepalen. De maattabel is alleen een hulpmiddel om de juiste lengte veter te bepalen. De vetergaten en lussen hebben immers niet altijd dezelfde tussenruimte.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »