Ronde Outdoor Veters Donkerbruin-Grijs 90cm

Artikelnummer: 1525090 205
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

 

Ronde Outdoor Veter Donkerbruin-Grijs 90cm

Ronde Outdoor Veters Donkerbruin-Grijs in 90cm voor bergschoenen en wandelschoenen. Top kwaliteit veters van ca 4mm dik die niet snel los gaan tijdens lange wandelingen. Deze serie veters is speciaal ontwikkeld en uitgebreid getest voor het gebruik in bergschoenen.

 

Inhoud: 1 paar Ronde Outdoor Veter Donkerbruin-Grijs in 90cm

Alle Veters bij ShoeSupply.eu zijn van gegarandeerde top kwaliteit. De ronde outdoor veters donderbruin-grijs 90cm van ShoeSupply.eu zijn uitgebreid getest door gebruikers en verkopers van veters. In samenwerking met fabrikanten en leveranciers heeft ShoeSupply.eu een zorgvuldig en compleet assortiment veters samengesteld.

Het assortiment ronde outdoor veters donkerbruin-grijs 90cm dat u kunt kopen bij ShoeSupply.eu is gesorteerd in een overzichtelijk menu, om gemakkelijk de veters van uw keuze te vinden, te bestellen en razendsnel geleverd te krijgen.

Let op! Meet altijd eerst uw oude veters op om de juiste lengte te bepalen. De maattabel is alleen een hulpmiddel om de juiste lengte veter te bepalen. De vetergaten en lussen hebben immers niet altijd dezelfde tussenruimte.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »