Constrict Classic schoenveters 120cm - wit

Artikelnummer: CSTRCT 120 001
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

Constrict Classic schoenveters 120cm - wit

Schoenveters met een verhaal! Steun het Gatesfoudation met de aankoop van deze top kwaliteit schoenveters. Deze schoenveters bestaan uit een paar ronde witte Constrict schoenveters met een matzwarte metalen uiteinden, waarin het logo is gedrukt. Het sterke polyester en de metalen stukjes zorgen er samen voor dat de veters langer meegaan dan standaard schoenveters. De lengte bedraagt 120cm en zijn dus geschikt voor bijna elk type sneakers.

 

De visie achter Constrict veters

Onderwijs is lang niet voor iedereen aanwezig. Zelfs in rijke landen kunnen er grote groepen kinderen zijn die geen geld hebben voor goed onderwijs. Ook wordt er gediscrimineerd naar bepaalde bevolkingsgroepen in het onderwijs. De staat doet er daar te weinig aan om deze situatie te verbeteren. Een rooskleurige toekomst is voor deze kinderen niet aanwezig. Met de verkoop van Constrict veter proberen wij betere kansen te creëren voor zo veel mogelijk van deze kinderen.

 

Gates Foundation & Constrict veters

Dit doen Constrict veters samen met de Bill & Melinda Gates foundation. De hulp die de Bill & Melinda Gates Foundation geeft aan benadeelde kinderen is datagedreven bepaald. Er wordt gekeken naar de meest effectieve en structurele ingrijpen. Zo zijn al enorme groepen kinderen geholpen aan beter en eerlijker onderwijs! Hier draait het allemaal om bij Constrict veters.

 

Inhoud: 1 paar ronde Constrict veters van 120cm lang

Deze ronde, witte Constrict schoenveters hebben matzwarte metalen uiteinden, waarin het logo is gedrukt. Het sterke polyester en de metalen stukjes zorgen er samen voor dat de veters langer meegaan dan standaard schoenveters.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »