Cederhouten Schoenspanners - Elegance

Artikelnummer: 144024 36
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

Cederhouten Schoenspanners Elegance

Onze meest verkochte - Cederhouten Schoenspanners Elegance houden uw kostbare schoenen netjes in model. Cederhouten Schoenspanners Elegance voorkomen hinderlijke kreuken en omhoogstaande neuzen. Plaats de Schoenspanners onmiddelijk na het dragen van uw schoeisel in de schoenen. De Elegance schoenspanners zijn te koop in de maten 36 t/m 49

 

Werking van de Cederhouten Elegance spanners

Wanneer een schoen gemaakt wordt, dan trekt men het leer op de leest. Hiermee wordt het leer op spanning gebracht waardoor het de uiteindelijke pasvorm krijgt. Een Cederhouten Schoenspanner zorgt ervoor dat het leer op spanning blijft en daardoor zijn pasvorm behoudt.

Door het dragen van leren schoenen ontstaan er veelal kreukjes in het leer. Dit is vooral bij de neus van de schoen goed te zien. Het is raadzaam om na gebruik altijd direct een Cederhouten Schoenspanner van Elegance in de schoen te plaatsen. Het leer is dan namelijk nog warm en vormbaar. Als het leer afkoelt en krimpt, dan blijft het in de juiste vorm door de Cederhouten Schoenspanners.

De juiste Cederhouten Schoenspanner kiezen

Een goede Cederhouten Schoenspanner vult de schoen volledig op. Dit betekent dat de neus en de hiel van de schoen volledig worden opgevuld door de schoenspanner.

Cederhouten Schoenspanners met een veer als spanmechanisme en een bol als hielstuk spannen de hiel niet volledig. Bij deze Schoenspanners bestaat het gevaar dat er onevenredige spanning in de hiel van de schoen opbouwt waardoor de vorm van de schoen juist verloren gaat.

Gebruik bij voorkeur een Elegance cederhouten schoenspanner, met een volledige hiel, die zowel in de lengte als in de breedte spant. Hiermee heeft de schoen de meest optimale spanning. Cederhout geeft een aangename geur af en onttrekt vocht en nare geurtjes uit de schoen.

 

Inhoud: 1 paar schoenspanners cederhout - Elegance

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »