Brush it Donkerblauw Schoenverf 004

Artikelnummer: 8522004
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

Brush it Donkerblauw Schoenverf 004

Cathiel Brush-it 30ml Donkerblauwe schoenverf 004 voor glad leer. Verkrijgbaar in nog véél meer kleuren!  Cathiel Brush-it Donkerblauwe schoenverf indringverf om het leer door en door te verven* met het meegeleverde kwastje. Voor een egaal en glanzend resultaat poetst u de schoenen na het drogen van de verf met Cathiel Colour Cream schoencreme.

*Belangrijk: altijd de schoenen schoonmaken met een ledercleaner of aceton voor dat u de schoenen gaat verven met Cathiel Brush-it Donkerblauwe schoenverf

Lederen Schoenen Verven

Zien uw lederen schoenen er niet meer zo mooi uit als U zou willen? Of heeft U het wel gehad met de kleur die ze nu hebben? Kies er dan voor om uw lederen schoenen of laarzen te verven met Cathiel Brush-it 30ml Donkerblauwe schoenverf!

Hieronder geven wij informatie over waar U op moet letten bij het verven van leren schoenen. Ook geven wij U een aantal tips voor het verven van lederen schoenen. De genoemde producten in het stappenplan zijn verkrijgbaar bij ShoeSupply.eu

Wilt U zelf uw lederen schoenen verven? Lees dan de tips van ShoeSupply.eu:

Gewenste Kleur

Het is niet handig om voor een lichtere kleur dan de oorspronkelijke kleur te kiezen als U uw schoenen gaat verven. Niet alleen omdat U hier veel Cathiel Brush-it Donkerblauwe schoenverf voor nodig heeft maar ook omdat de donkere kleur weer snel kan `doorschijnen`. Dit komt doordat meerdere lagen schoenverf op elkaar eerder afbreken dan een enkele laag schoenverf. Ook ziet U een donkere laag eerder door een lichte laag heen schijnen dan andersom.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »