Bama Deo Active Extra Fresh

Artikelnummer: 151845
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

Bama Deo Active Extra Fresh geurvreter

Bama Deo Active Extra Fresh geurvreter verenigt hygiënische frisheid met weldadige grip en groot draagcomfort. De actieve koolstoflaag en de ademende bovenlaag houden uw voeten droog en beschermen deze tegen onaangename geurtjes. Extra grip en stabiliteit dankzij het anatomisch gevormde voetbed van de Bama Deo Active Fresh inlegzolen. En dankzij de ondersteuning van de voetboog, de middenvoetvulling en de hieldemping worden niet alleen uw voeten, maar uw hele lichaam weldadig ontlast.

 

Frisse voeten met Bama Deo active fresh inlegzolen

Ademende bovenlaag voorzien van minuscule zilverionen, de zilverdeeltjes doden de bacteriën en remmen de aangroei van nieuwe bacteriën af. Onderlaag van schok absorberende latex-koolstof. De combinatie van ademende bovenlaag en een geurwerende koolstoflaag zorgt voor een aangenaam droog voetgevoel met Bama Deo Active fresh zooltjes.

 

Inhoud: 1 paar Bama Deo Active Fresh inlegzolen

Anatomisch gevormd met zilver-ionen. Voor hygiënisch frisse voeten met optimaal draagcomfort in alle schoenen, ondersteunt en ontlast de voet met Bama hielkussen.

  • Ademende bovenlaag voorzien van minuscule zilverionen, de zilverdeeltjes doden de bacteriën en remmen de aangroei van nieuwe bacteriën af
  • Onderlaag in schok absorberende latex-koolstof
  • De combinatie van ademende bovenlaag en een geurwerende koolstoflaag zorgt voor een aangenaam droog voetgevoel
  • Het anatomisch gevormd voetbed, met een speciaal pad voor extra demping bij de hiel, geeft een optimale steun aan de voeten
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »