Elastische Veters plat Geel 90cm

Artikelnummer: QL.90.75265785
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

 

Platte Elastische Veters Geel 90cm

Platte Elastische Veters Geel in 90cm voor schoenen en laarzen. Top kwaliteit platte elastische, rekbare veters van ca 8mm breed. In een mooie vaste weving, die niet snel los gaan tijdens het gebruik. Ideaal voor kinderen en minder valide meensen. Één keer rijgen en strikken, daarna kunnen de schoenen als instappers gebruik worden.

 

Inhoud: 1 paar platte elastische veters Geel in 90cm

Alle Veters bij ShoeSupply.eu zijn van gegarandeerde top kwaliteit. De platte elastische veters Geel in 90cm van ShoeSupply.eu zijn uitgebreid getest door gebruikers en verkopers van veters. In samenwerking met fabrikanten en leveranciers heeft ShoeSupply.eu een zorgvuldig en compleet assortiment veters samengesteld. De veters zijn verpakt per paar in de exclusieve ShoeSupply Laces verpakking.

Het assortiment platte elastische veters Geel 90cm dat u kunt kopen bij ShoeSupply.eu is gesorteerd in een overzichtelijk menu, om gemakkelijk de veters van uw keuze te vinden, te bestellen en razendsnel geleverd te krijgen.

Let op! Meet altijd eerst uw oude veters op om de juiste lengte te bepalen. De maattabel is alleen een hulpmiddel om de juiste lengte veter te bepalen. De vetergaten en lussen hebben immers niet altijd dezelfde tussenruimte.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »