Leren Veters Wit 120cm

Artikelnummer: QL.120. 7491002
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

Leren Veters Wit in 120 cm

Leren Veters Wit in 120 cm. Top kwaliteit witte leren veters in een extra stevige vierkante uitvoering. De witte leren veters zijn ca 3mm dik en zullen in gebruik iets oprekken en flexibel worden.

Alle witte leren veters in 120cm bij ShoeSupply.eu zijn van gegarandeerde top kwaliteit. De witte leren veters 120cm van ShoeSupply.eu zijn uitgebreid getest door gebruikers en verkopers van veters. In samenwerking met fabrikanten en leveranciers heeft ShoeSupply.eu een zorgvuldig en compleet assortiment witte leren veters samengesteld. De witte leren veters 120cm zijn verpakt per paar in de exclusieve ShoeSupply Laces verpakking.

 

Inhoud: 1 paar leren veters Wit in 120cm


Het assortiment witte leren veters in 120cm dat u kunt kopen bij ShoeSupply.eu is gesorteerd in een overzichtelijk menu, om gemakkelijk de veters van uw keuze te vinden, te bestellen en razendsnel geleverd te krijgen.

Let op! Meet altijd eerst uw oude witte leren veters op om de juiste lengte te bepalen. De maattabel is alleen een hulpmiddel om de juiste lengte veter te bepalen. De vetergaten en lussen hebben immers niet altijd dezelfde tussenruimte.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »