Leren Veters Donkerbruin 120cm

Artikelnummer: QL.120.749133
Levertijd: Via partner ShoeSupply.eu

Leren Veters Donkerbruin in 120cm

Leren Veters Donkerbruin in 120 cm. Top kwaliteit donkerbruine leren veters in een extra stevige vierkante uitvoering. De donkerbruine leren veters zijn ca 3mm dik en zullen in gebruik iets oprekken en flexibel worden.

Alle Leren Veters Donkerbruin bij ShoeSupply.eu zijn van gegarandeerde top kwaliteit. De Leren Veters Donkerbruin 120cm van ShoeSupply.eu zijn uitgebreid getest door gebruikers en verkopers van leren veters. In samenwerking met fabrikanten en leveranciers heeft ShoeSupply.eu een zorgvuldig en compleet assortiment leren veters samengesteld. De donkerbruine leren veters zijn verpakt per paar in de exclusieve ShoeSupply Laces verpakking.

 

Inhoud: 1 paar Leren Veters Donkerbruin in 120cm

Het assortiment donkerbruine leren veters dat u kunt kopen bij ShoeSupply.eu is gesorteerd in een overzichtelijk menu, om gemakkelijk de veters van uw keuze te vinden, te bestellen en razendsnel geleverd te krijgen.

Let op! Meet altijd eerst uw oude leren veters op om de juiste lengte te bepalen. De maattabel is alleen een hulpmiddel om de juiste lengte veter te bepalen. De vetergaten en lussen hebben immers niet altijd dezelfde tussenruimte.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »