Van Lier schoenen repareren

Voor alle reparatie aan uw van Lier schoenen kunt u terecht bij Zwaan-Schagen. Voor de mensen die niet in de buurt van Schagen wonen bieden wij onze online service. Of het nu gaat om een losse zool, het vervangen van een binnenzool of wat stikwerk, bij onze meesterschoenmakers kunt u met alle reparaties aan uw Van Lier schoenen terecht.

 

Binnenzolen vervangen Van Lier schoenen

Het binnenzooltje van uw Van Lier schoenen is versleten of zit telkens gevouwen in uw schoen. Hier hebben onze schoenmakers natuurlijk een passende oplossing voor. U kunt kiezen voor een kant en klaar zooltje wat u los in de schoenen ligt, of u laat bij ons een Origineel Van Lier binnenzooltje plaatsen in een bijpassende kleur en dikte. Stuur uw Van Lier schoenen naar Zwaan-Schagen en wij zorgen ervoor dat u weer comfortabel op uw mooie schoenen kunt lopen.

 

Zolen en hakken Van Lier - online schoenreparatie

Nog nooit was online schoenreparatie zo eenvoudig. Verstuur uw Van Lier schoenen naar Zwaan-Schagen voor een paar nieuwe zolen en hakken, en onze schoenmakers repareren ze razendsnel. Zolen van Van Lier schoenen in leer houden uw schoenen in model en hebben een ademende eigenschap die rubberzolen niet hebben. Als uw leren zolen zijn versleten raden wij dan ook aan om de weer in leder te laten repareren. Zijn uw schoenzolen van uw nieuwe Van Lier nog als nieuw maar vindt u deze veel te glad? Dan kunt u kiezen voor een paar bescherm zolen, dit is een dun zooltje met een fijn profiel. Deze beschermzolen zorgen dat u niet meer uitglijdt en hebben een langere levensduur dan een leren zool.

 

Nieuwe hakken Van Lier schoenen - stuur ze op

Versleten hakken zien er niet alleen erg onverzorgd uit, maar kunnen ook veel problemen veroorzaken. Mochten de hakken van uw van Lier schoenen erg schuin afgesleten zijn dan gaat dit ten koste van het loopcomfort. U kunt zelfs pijnlijke voeten, gewrichten en rugklachten ervaren bij erg afgesleten hakken. Laat de hakken van uw nette Van Lier schoenen daarom tijdig vervangen voor een paar nieuwe. Onze meesterschoenmakers zullen uw van Lier schoenen netjes en razendsnel repareren zodra u ze naar ons heeft opgestuurd.

 

Rubber zooltjes Van Lier schoenen - schoenreparatie opsturen

Versleten rubber zolen zijn geen enkel probleem om door onze meesterschoenmakers te vervangen. Alle maten, diktes en kleuren hebben wij voorradig om uw mooie Van Lier schoenen weer in nieuwstaat te brengen. De randafwerking en de las van de nieuwe zolen werken wij zo af dat uw Van Lier schoenen weer als nieuw zijn. Uiteraard worden uw schoenen na reparatie netjes gepoetst en -indien nodig- behandeld tegen vuil en water.

 

Doorstikken zolen van Van Lier schoenen

Bij sommige maakwijzen zijn de zolen doorgestikt. In veel gevallen zijn deze stiksel gemaakt voor de sier, het is dan dus niet nodig om ons de zolen te laten doorstikken. Wel geeft een doorgestikte zool een authentiek en in sommige gevallen een stoer uiterlijk aan uw kostbare herenschoenen. Geef eenvoudig aan in bovenstaand menu wat uw wensen zijn, onze schoenmakers maken van uw Van Lier schoenen weer een kunstwerk. 

 

Good Year - doorstikken zolen - online schoenreparartie

Bij een Good-Year maakwijze is het doorstikken van de nieuwe zolen wel aan te raden. Deze maakwijze wordt nog veel gebruikt bij de duurdere handgemaakte van Lier schoenen. Mocht u twijfelen dan stuurt u een afbeelding via Email of onze WhatsApp service. Online schoenreparatie maken wij snel en eenvoudig!

 

Stikwerk - hielvoering - binnenzolen - van Lier

Voor een paar binnenzolen of voeringen bent u ook aan het goede adres bij de online schoenmaker. Alle reparaties aan uw van Lier schoenen kunnen onze schoenmakers uitvoeren. Of het nu een klein stukje stikwerk is of het compleet vervangen van een hielvoering of binnenzool. Alle kleuren en materialen hebben wij ruim op voorraad om uw herenschoenen weer in originele staat te brengen.

 

Gespje, stikwerk of lijmen aan Van Lier schoenen

Een bijpassend gespje, wat stikwerk of een losse loopzool of binnenzool. Allemaal geen probleem voor de online schoenmaker. Bij Van Lier schoenen die sluiten met een gespje, is het gespje vaak met een stukje elastiek verbonden aan de schoen, dit is makkelijk te vervangen. U kiest dan voor stikwerk: onze schoenmakers begrijpen wat er moet gebeuren!

 

Slijtlap - gescheurde Van Lier schoenen

Stuur uw Van Lier schoenen naar ons op als ze gescheurd of versleten zijn. Bij herenschoenen komt het regelmatig voor dat de zool los is gescheurd van het bovenleer. Kijk dan goed of alleen de lijm is losgelaten of dat het leer is gescheurd. Mocht dit het geval zijn dan kiest u voor de optie ‘slijtlap’. Onze online schoenmakers zullen de scheur repareren en verstevigen met een stukje leer, vervolgens wordt uw Van Lier schoen weer netjes in elkaar gezet en de scheur is onzichtbaar gerepareerd. Ook op andere plaatsen van uw Van Lier schoenen kunnen scheuren en scheurtjes vaak zo goed als onzichtbaar worden gerepareerd.

 

Versleten hielen van Lier repareren

Versleten voering in de hielen van Van Lier schoenen zijn prima door ons te repareren. De oude voering wordt verwijderd en vervangen door een leren of synthetische hielvoering. Een hielvoering wordt altijd gelijmd met een speciale lijm zodat onmiddellijk de vorm van de originele Van Lier schoenen weer is herstelt. Indien nodig naaien wij de hielen ook nog vast voor een onverslijtbaar geheel.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »