Herenschoenen repareren

Voor alle reparatie aan uw herenschoenen kunt u terecht bij Zwaan-Schagen. Voor de mensen die niet in de buurt van Schagen wonen bieden wij onze online service. Of het nu gaat om een losse zool, het vervangen van een binnenzool of wat stikwerk, bij onze meesterschoenmakers kunt u met alle reparaties aan uw herenschoenen terecht.

 

Binnenzolen vervangen herenschoenen

Het binnenzooltje van uw herenschoenen is versleten of zit telkens gevouwen in uw schoen. Hier hebben onze schoenmakers natuurlijk een passende oplossing voor. U kunt kiezen voor een kant en klaar zooltje wat u los in de herenschoenen ligt, of u laat bij ons een binnenzooltje maken in een bijpassende kleur en dikte. Stuur uw herenschoenen naar Zwaan-Schagen en wij zorgen ervoor dat u weer comfortabel op uw mooie schoenen kunt lopen.

 

Slijtlap - gescheurde herenschoenen

Stuur uw herenschoenen naar ons op als ze gescheurd of versleten zijn. Bij herenschoenen komt het regelmatig voor dat de zool los is gescheurd van het bovenleer. Kijk dan goed of alleen de lijm is losgelaten of dat het leer is gescheurd. Mocht dit het geval zijn dan kiest u voor de optie ‘slijtlap’. Onze online schoenmakers zullen de scheur repareren en verstevigen met een stukje leer, vervolgens wordt uw herenschoen weer netjes in elkaar gezet en de scheur is onzichtbaar gerepareerd. Ook op andere plaatsen van uw schoenen kunnen scheuren en scheurtjes vaak zo goed als onzichtbaar worden gerepareerd.

 

Versleten hielen herenschoenen repareren

Versleten voering in de hielen van herenschoenen zijn prima door ons te repareren. De oude voering wordt verwijderd en vervangen door een leren of synthetische hielvoering. Een hielvoering wordt altijd gelijmd met een speciale lijm zodat onmiddellijk de vorm van de originele herenschoenen weer is herstelt. Indien nodig naaien wij de hielen ook nog vast voor een onverslijtbaar geheel.

 

Zolen en hakken herenschoenen - online schoenreparatie

Nog nooit was online schoenreparatie zo eenvoudig. Verstuur uw herenschoenen naar Zwaan-Schagen voor een paar nieuwe zolen en hakken, en onze schoenmakers repareren ze razendsnel. Zolen van herenschoenen in leer houden uw schoenen in model en hebben een ademende eigenschap die rubberzolen niet hebben. Als uw leren zolen zijn versleten raden wij dan ook aan om de weer in leder te laten repareren. Zijn uw schoenzolen nog als nieuw maar vindt u deze veel te glad? Dan kunt u kiezen voor een paar bescherm zolen, dit is een dun zooltje met een fijn profiel. Deze beschermzolen zorgen dat u niet meer uitglijdt en hebben een langere levensduur dan een leren zool.

 

Nieuwe hakken herenschoenen - stuur ze op

Versleten hakken zien er niet alleen erg onverzorgd uit, maar kunnen ook veel problemen veroorzaken. Mochten de hakken van uw herenschoenen erg schuin afgesleten zijn dan gaat dit ten koste van het loopcomfort. U kunt zelfs pijnlijke voeten, gewrichten en rugklachten ervaren bij erg afgesleten hakken. Laat de hakken van uw nette herenschoenen daarom tijdig vervangen voor een paar nieuwe. Onze meesterschoenmakers zullen uw heren schoenen netjes en razendsnel repareren zodra u ze naar ons heeft opgestuurd.

 

Rubber zooltjes herenschoenen - schoenreparatie opsturen

Versleten rubber zolen zijn geen enkel probleem om door onze meesterschoenmakers te vervangen. Alle maten, diktes en kleuren hebben wij voorradig om uw mooie herenschoenen weer in nieuwstaat te brengen. De randafwerking en de las van de nieuwe zolen werken wij zo af dat uw herenschoenen weer als nieuw zijn. Uiteraard worden uw herenschoenen na reparatie netjes gepoetst en -indien nodig- behandeld tegen vuil en water.

 

Doorstikken zolen van herenschoenen

Bij sommige maakwijzen zijn de zolen doorgestikt. In veel gevallen zijn deze stiksel gemaakt voor de sier, het is dan dus niet nodig om ons de zolen te laten doorstikken. Wel geeft een doorgestikte zool een authentiek en in sommige gevallen een stoer uiterlijk aan uw kostbare herenschoenen. Geef eenvoudig aan in bovenstaand menu wat uw wensen zijn, onze schoenmakers maken van uw schoenen weer een kunstwerk. 

 

Good Year - doorstikken zolen - online schoenreparartie

Bij een Good-Year maakwijze is het doorstikken van de nieuwe zolen wel aan te raden. Deze maakwijze wordt nog veel gebruikt bij de duurdere handgemaakte herenschoenen. Mocht u twijfelen dan stuurt u een afbeelding via Email of onze WhatsApp service. Online schoenreparatie maken wij snel en eenvoudig!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »