Bergschoenen - Wandelschoenen repareren

Na veel zoeken en passen heeft u een paar fantastische bergschoenen gevonden, vele kilometers verder wilt u niet anders meer dan deze wandelschoenen. Maar na verloop van tijd zijn ze toch aan een reparatie toe. Meestal is de eerste slijtage te zien aan de hakken, laat deze op tijd repareren door onze schoenmakers om verdere slijtage te voorkomen en om het loopcomfort van uw favoriete wandelschoenen te behouden. Maak gebruik van onze online schoenreparatie service en laat uw hakken snel repareren.

 

Zolen repareren bergschoenen - wandelschoenen

Bij intensief gebruik van ue bergschoenen zullen ook uw zolen uiteindelijk aan reparatie toe zijn. Bij Zwaan-Schagen weten de schoenmakers wat er mogelijk is en kunnen u dan ook perfect adviseren over een schoenreparatie aan uw wandelschoenen. Een versleten voor zool is prima te repareren, het is dus niet altijd nodig om de gehele zool en hak te vervangen als alleen de voorzool van uw wandelschoenen versleten is. Mocht u twijfelen over uw bergschoenreparatie dan kunt u langskomen in de winkel of u stuurt even een afbeelding via Email of WhatsApp, onze meesterschoenmakers zullen u dan uitgebreid adviseren over de mogelijkheden van wandelschoen reparaties.

 

Nieuwe zolen & hakken wandelschoenen - bergschoenen

Bij slijtage aan de zolen en hakken van bergschoenen en wandelschoenen is het niet altijd noodzakelijk om een dure reparatie te laten uitvoeren voor het vervangen van een compleet onderwerk. In de meeste gevallen kunnen onze schoenmakers de hakken en zolen repareren voor een zeer schappelijke prijs, vaak zijn uw hakken en zolen al voor minder dan € 50,- weer als nieuw met een paar slijtvaste zolen en hakken. Stuur uw bergschoenen op naar Zwaan-Schagen en u ontvangt ze zonder verder verzendkosten weer keurig gerepareerd terug.

 

Zolen van bergschoenen compleet vergaan

Vaak komen klanten met bergschoenen waarvan de tussenlaag van de zolen compleet is vergaan, de zachte laag tussen de zool en de schoenen valt helemaal uit elkaar en is volgens de meeste schoenmakers niet meer te repareren. In de meeste gevallen kunnen onze meesterschoenmakers dit prima repareren door een onderwerk te plaatsen met een geheel nieuwe dempende tussenlaag. Bij dit soort schoenreparaties aan uw wandelschoenen raden wij aan om even contact op te nemen met ons zodat wij u kunnen aanraden wat u dient aan te vinken in het schoenreparatie menu. U stuur de wandelschoenen vervolgens naar ons op en onze schoenmakers verzorgen de rest.

 

Andere mankementen aan bergschoenen repareren

Ook voor kleine schoenreparaties en mankementen aan uw bergschoenen bent u bij Zwaan aan het goede adres. Een los stiksel kunnen onze schoenmakers prima repareren zonder dat dit ten kosten gaat van de waterafstotende eigenschappen van de wandelschoenen. Een haakje of oogje wat gerepareerd moet worden is ook geen probleem, een stukje lijmen met watervaste lijm of misschien alleen een hak vervangen. Zoek op deze pagina de schoenreparatie die u uit willen laten uitvoeren door onze schoenmakers en volg eenvoudig de stappen in de checkout om gebruik te maken van onze online schoenreparatie service.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »