Rits in rijlaars laten zetten

Levertijd: 1-5 werkdagen

Rits in rijlaars laten zetten

In versleten rits in een rijlaars is een veel voorkomende reparatie bij Zwaan-Schagen. Door onze jarenlange ervaring met het zetten van ritsen in paardrijlaarzen, kunnen onze schoenmakers deze reparatie keurig uitvoeren. Elke rits die wij in een rijlaars zetten wordt op originele wijze geplaatst. De oude rits verwijderen wij altijd in zijn geheel voordat wij een nieuwe in de rijlaars zetten.

 

Laat bij Zwaan rits in rijlaars zetten

Waarom kiest u voor Zwaan om een rits in uw rijlaars te zetten? Het antwoord is simpel: de ervaren schoenmakers van Zwaan geven net zoveel om uw kostbare rijlaarzen als uzelf! Daarom zullen zij bij het inzetten van een nieuwe rits voorzichtig omgaan met uw mooie rijlaars. Wij streven er altijd naar om de rijlaars weer in fabrieksstaat te brengen, dus ook bij het inzetten van een rits zult u de paardrijlaarzen weer als nieuw teruggestuurd krijgen.

 

Gratis poetsbeurt bij rits in rijlaars repareren

Nadat wij uw rijlaars voorzien hebben van een nieuwe rits, geven wij het leer van uw paardrijlaarzen een gratis poetsbeurt. Dus ook als u als u één rits laat zetten stuurt u twee laarzen op voor een gratis poetsbeurt. Bij het opsturen van één paardrijlaars zullen onze schoenmakers ervan uit gaan dat u deze rijlaars niet willen laten poetsen na het in zetten van een rits.

 

Drukknopen laten vervangen bij zetten van rits in rijlaars

Vaak wordt een rijlaars extra afgesloten met een drukknoop boven aan de rits, soms ook nog aan de onderzijde van de schacht. Bij het verwijderen van de oude rits moeten onze schoenmakers deze drukkers meestal loshalen om netjes de nieuwe rits erin te zetten. De drukknopen worden na het vastnaaien van de rist weer vernieuwd, natuurlijk is ook dit een gratis service bij het zetten.

 

Schone rijlaarzen aanbieden voor reparatie

Omdat onze schoenmakers ook met dure schoenen in delicate leersoorten werken, vragen wij u om de paardrijlaarzen schoon te borstelen voordat u de rijlaars aanbiedt voor reparatie. Klanten die geen affiniteit  met paarden hebben vinden het niet fijn als onze schoenmakers met vuile handen hun schoenen repareren. Bij voorbaat hartelijk dank dat u kiest voor Zwaan om een rits in uw rijlaars te laten zetten. Kom langs in onze winkel of stuur ze eenvoudig op om ze snel weer teruggestuurd te krijgen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »