Paardrijlaarzen nieuwe zolen

Levertijd: 1-5 werkdagen

Nieuwe zolen rijlaarzen - online schoenreparatie

Nog nooit was online schoenreparatie zo eenvoudig. Verstuur uw rijlaarzen naar Zwaan-Schagen voor een paar nieuwe zolen en onze schoenmakers repareren ze razendsnel. Zolen van rijlaarzen in leer houden uw schoenen in model en hebben een ademend eigenschap die rubberzolen niet hebben. Als uw leren zolen zijn versleten raden wij dan ook aan om de weer in leder te laten repareren. Zijn uw schoenzolen nog als nieuw maar vindt u deze veel te glad? Dan kunt u kiezen voor een paar bescherm zolen, dit is een dun zooltje met een fijn profiel. Deze beschermzolen zorgen dat u niet meer uitglijdt en hebben een langere levensduur dan een leren zool.

 

Rubber zooltjes rijlaarzen - schoenreparatie opsturen

Versleten rubber zolen zijn geen enkel probleem om door onze meesterschoenmakers te vervangen. Alle maten, diktes en kleuren hebben wij voorradig om uw mooie rijlaarzen weer in nieuwstaat te brengen. De randafwerking en de las van de nieuwe zolen werken wij zo af dat uw rijlaarzen weer als nieuw zijn. Uiteraard worden uw rijlaarzen na reparatie netjes gepoetst en -indien nodig- behandeld tegen vuil en water.

 

Doorstikken zolen van rijlaarzen

Bij sommige maakwijzen zijn de zolen doorgestikt. In veel gevallen zijn deze stiksel gemaakt voor de sier, het is dan dus niet nodig om ons de zolen van uw rijlaarzen te laten doorstikken. Wel geeft een doorgestikte zool een authentiek en in sommige gevallen een stoer uiterlijk aan uw kostbare rijlaarzen. Geef eenvoudig aan in bovenstaand menu wat uw wensen zijn, onze schoenmakers maken van uw rijlaarzen weer een kunstwerk. 

 

Good Year - doorstikken zolen - online schoenreparartie

Bij een Good-Year maakwijze is het doorstikken van de nieuwe zolen wel aan te raden. Deze maakwijze wordt nog veel gebruikt bij de duurdere handgemaakte rijlaarzen. Mocht u twijfelen dan stuurt u een afbeelding via Email of onze WhatsApp service. Online schoenreparatie maken wij snel en eenvoudig!

 

*prijzen van zolen voor rijlaarzen zijn per paar

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »