Rijlaarzen korter laten maken

Levertijd: 1-5 werkdagen

Rijlaarzen lager - korter maken

Een paar perfect passende rijlaarzen gevonden die toch niet helemaal lekker in de knieholte zitten omdat ze iets te hoog zijn? Dit is geen enkel probleem voor onze schoenmakers. Alle rijlaarzen kunnen wij korter maken, zonder dat dit ten koste gaat van het model. Het is dus niet zo dat alleen rijlaarzen die recht van biven zijn korter gemaakt kunnen worden. De ronding aan de bovenkant van de schacht wordt behouden als wij deze korter maken. Ook is het mogelijk om alleen bij de knieholte de rijlaars lager te maken.

 

Rijlaars met rits korter maken

Ook als er een rits in de rijlaars zit is het geen probleem deze korter te maken. De rits maken wij ook korter zodat de laars weer netjes is te sluiten. Vaak wordt de rits aan de bovenzijde nog afgesloten met een drukknoop. Geef dit aan in het keuze menu, de drukknoop verplaatsen wij ook bij het korter maken van de rijlaars.

 

Rijlaars met elastiek korter maken

Bij een rijlaars met een stuk elastiek aan de kuit is de mogelijkheid van korter maken er natuurlijk ook. Het elastiek wordt dan ook verkort en desnoods vervangen voor een korter stuk, zodat de afwerking weer als nieuw is.

 

De balein inkorten bij lager maken rijlaars

Het spreekt voor zich dat onze ervaren schoenmakers ook de balein achter in de rijlaars netjes inkorten als de schacht korter is gemaakt. Geef in het menu aan op welke manier de rijlaars moet worden ingekort en notoir in de balk “BERICHT” hoeveel de laars korter gemaakt moet worden(in mm of cm).

 

*prijzen zijn altijd per paar voor het inkorten

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »