Paardrijlaarzen reparaties

Levertijd: 1-5 werkdagen

Rijlaarzen repareren - online schoenmaker

Voor alle reparatie aan uw rijlaarzen kunt u terecht bij Zwaan-Schagen. Voor de mensen die niet in de buurt van Schagen wonen bieden wij onze online service. Of het nu gaat om een losse zool, het vervangen van een binnenzool of wat stikwerk, bij onze meesterschoenmakers kunt u met alle reparaties aan uw rijlaarzen terecht.

 

Binnenzolen vervangen rijlaarzen

Het binnenzooltje van uw rijlaarzen is versleten of zit telkens gevouwen in uw schoen. Hier hebben onze schoenmakers natuurlijk een passende oplossing voor. U kunt kiezen voor een kant en klaar zooltje wat u los in de rijlaarzen ligt, of u laat bij ons een binnenzooltje maken in een bijpassende kleur en dikte. Stuur uw rijlaarzen naar Zwaan-Schagen en wij zorgen ervoor dat u weer comfortabel op uw mooie paardrijlaarzen kunt lopen.

 

Gespje, stikwerk of lijmen aan rijlaarzen

Een bijpassend gespje, wat stikwerk of een losse loopzool of binnenzool. Allemaal geen probleem voor de online schoenmaker. Bij rijlaarzen die sluiten met een gespje, is het gespje vaak met een stukje elastiek of leer verbonden aan de schoen, dit is makkelijk te vervangen. U kiest dan voor stikwerk: onze schoenmakers begrijpen wat er moet gebeuren!

 

Slijtlap - gescheurde rijlaarzen

Stuur uw rijlaarzen naar ons op als ze gescheurd of versleten zijn. Bij rijlaarzen komt het regelmatig voor dat de zool los is gescheurd van het bovenleer. Kijk dan goed of alleen de lijm is losgelaten of dat het leer is gescheurd. Mocht dit het geval zijn dan kiest u voor de optie ‘slijtlap’. Onze online schoenmakers zullen de scheur repareren en verstevigen met een stukje leer, vervolgens wordt uw rijlaars weer netjes in elkaar gezet en de scheur is onzichtbaar gerepareerd. Ook op andere plaatsen van uw rijlaarzen kunnen scheuren en scheurtjes vaak zo goed als onzichtbaar worden gerepareerd.

 

Versleten hielen rijlaarzen repareren

Versleten voering in de hielen van rijlaarzen zijn prima door ons te repareren. De oude voering wordt verwijderd en vervangen door een leren of synthetische hielvoering. Een hielvoering wordt altijd gelijmd met een speciale lijm zodat onmiddellijk de vorm van de originele rijlaarzen weer is herstelt. Indien nodig naaien wij de hielen ook nog vast voor een onverslijtbaar geheel.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »