Reparaties aan pumps

Levertijd: 1-5 werkdagen

Reparatie aan pumps - stuur op naar Zwaan-Schagen

Iedereen die een paar favoriete pumps heeft waar je geen afstand van kan doen, ontkomt er niet aan om uiteindelijk een reparatie te laten uitvoeren door de schoenmaker. Het hakje zal een keer versleten zijn, misschien een zooltje wat loslaat of een gespje wat stuk is van uw mooie open pumps.

 

Binnenzooltjes repareren pumps

Het binnenzooltje van uw pumps is versleten of zit telkens gevouwen in uw hoge hakken. Hier hebben onze schoenmakers natuurlijk een passende oplossing voor. U kunt kiezen voor een kant en klaar zooltje wat u los in de pumps ligt, of u laat bij ons een binnenzooltje maken in een bijpassende kleur en dikte. Stuur uw pumps naar Zwaan-Schagen en wij zorgen ervoor dat u weer comfortabel op uw pumps kunt lopen.

 

Gespje, stikwerk of lijmen aan pumps

Een bijpassend gespje, wat stikwerk of een losse loopzool of binnenzool. Allemaal geen probleem voor de online schoenmaker. Bij zomerschoenen met hoge hakken die sluiten met een gespje, is het gespje vaak met een stukje elastiek verbonden aan de schoen, dit is makkelijk te vervangen. U kiest dan voor stikwerk: onze schoenmakers begrijpen wat er moet gebeuren!

 

Slijtlapje - gescheurde pumps

Stuur uw pumps naar ons op als ze gescheurd of versleten zijn. Bij pumps komt het regelmatig voor dat de zool los is gescheurd van het bovenleer. Kijk dan goed of alleen de lijm is losgelaten of dat het leer is gescheurd. Mocht dit het geval zijn dan kiest u voor de optie ‘slijtlapje’. Onze online schoenmakers zullen de scheur repareren en verstevigen met een stukje leer, vervolgens wordt uw pump weer netjes in elkaar gezet en de scheur is onzichtbaar gerepareerd. Ook op andere plaatsen van uw hoge hakken kunnen scheuren en scheurtjes vaak zo goed als onzichtbaar worden gerepareerd.

 

Kapotte hielen pumps repareren

Versleten voering in de hielen van pumps zijn prima door ons te repareren. De oude voering wordt verwijderd en vervangen door een leren of synthetische hielvoering. Een hielvoering wordt altijd gelijmd met een speciale lijm zodat onmiddellijk de vorm van de originele pump weer is herstelt. Indien nodig naaien wij de hielen ook nog vast voor een onverslijtbaar geheel.

Om pumps iets krapper te maken wordt ons ook wel eens gevraagd een extra dik of stevig materiaal in de hiel van pumps te plaatsen voor een betere pasvorm. Geeft u dit dan even aan bij de opmerkingen in de checkout van uw winkelmandje.

 

Hoesje om hak van pumps

Hiermee bedoelen wij een transparant hoesje wat het meest kwetsbare gedeelte van de hoge hakken beschermt. Een hoesje om de hak van uw pumps is vaak niet erg mooi. Onze meester schoenmakers hebben echter een vaste hand om de hoesjes netjes te modelleren en maken de hoesjes desnoods in de kleur van uw pumps. Met een paar beschermhoesjes om uw hakken spaart u de bekleding van de hak.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »