Hakjes en zooltjes damesschoenen

Levertijd: 1-5 werkdagen

Hakjes en zooltjes vernieuwen - reparatie damesschoenen

Heeft u zoveel gelopen op uw mooie damesschoenen dat de zooltjes en hakjes totaal versleten zijn? Of wilt u gewoon dat uw favoriete damesschoenen er weer als nieuw uit moeten zien? Stuur uw schoenreparatie op naar de online schoenmaker. Bij Zwaan-Schagen worden uw damesschoenen met zorg behandeld en weer als nieuw terug gestuurd naar het adres van uw keuze.

 

Zooltjes en hakjes vervangen van damesschoenen

Voor het vervangen van uw hakjes gebruiken wij uitsluitend topkwaliteit nylon, dit is vaak een stuk slijtvaster dan uw eerste hakjes. De zolen van damesschoenen kunnen wij vervangen in leer of rubber, ook hier maken onze schoenmakers gebruik van uitsluitend eerste kwaliteit materiaal. Alle materialen hebben wij voorradig in de kleur en dikte die het beste past bij uw damesschoenen, wij zullen altijd streven naar een resultaat dat het dichtst bij de originele staat van de damesschoenen komt.

 

Andere reparaties aan uw damesschoenen

Mochten er meer reparaties nodig zijn aan uw damesschoenen dan kunt u dat eenvoudig aangeven in het menu hierboven. Een stukje lijmen van uw damesschoenen hoeft u niet aan te geven, dit repareren onze schoenmakers als service bij het vervangen van uw zooltjes en hakjes. Een paar nieuwe binnenzooltjes, hoesjes om de hak of een los stiksel is voor onze meesterschoenmakers allemaal geen probleem.

 

*prijzen van zooltjes en hakjes onder damesschoenen zijn per paar

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »