Nieuwe hakjes pumps

Levertijd: 1-5 werkdagen

Nieuwe hakjes pumps

Een dagje heerlijk wezen shoppen, genoten op een mooi terras en leuke spullen aangeschaft. Maar bij thuiskomst ziet u dat de hakjes van uw favoriete pumps geheel zijn versleten. Das balen want de dichtstbijzijnde schoenmaker is niet bepaald om de hoek. Geen nood! U stuurt uw pumps op naar Zwaan-Schagen en u heeft ze binnen no-time weer keurig gerepareerd en gepoetst retour.

 

Hakjes pumps laten maken

Uw versleten hakjes worden door ons vervangen in de originele maat en kleur. Onze meesterschoenmakers hebben ruime ervaring om uw pumps weer toonbaar te maken. Nadat wij uw kapotte pumps hebben ontvangen zullen wij deze razendsnel van nieuw hakjes voorzien, keurig een poetsbeurt geven en vervolgens vaak dezelfde dag weer gratis naar u verzenden.

 

Kapotte pumps repareren

Ook andere reparaties aan uw kapotte pumps kunnen onze gediplomeerde schoenmakers weer in orde maken. Geef in bovenstaand menu aan wat u wilt laten repareren en wij verzorgen de rest. Kapotte hakken of zolen, een paar versleten binnenzooltjes, losse stiksels of een zooltje wat loslaat is voor ons dagelijks werk. Dus stuur uw pumps met een gerust hart naar Zwaan-Schagen voor de snelste service en de hoogste kwaliteit online schoenreparatie.

 

*de prijs van een paar hakjes geldt per paar

| Al meer dan 20 jaar klant :) 20-03-2019 22:54

Dit kan je wel overlaten aan Paul Zwaan! Hij repareert al jaren onze schoenen keurig, snel en voor heel nette prijs. Goed om te zien dat je ook zo druk online bent Paul.
Gr. van je weet wel wie :)

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »