Laarzen nieuwe hakken

Levertijd: 1-5 werkdagen

Nieuwe hakken laarzen - stuur ze op

Versleten hakken zien er niet alleen erg onverzorgd uit, maar kunnen ook veel problemen veroorzaken. Mochten de hakken van uw dames laarzen erg schuin afgesleten zijn dan gaat dit ten koste van het loopcomfort. U kunt zelfs pijnlijke voeten, gewrichten en rugklachten ervaren bij erg afgesleten hakken. Laat de hakken van uw dure laarzen daarom tijdig vervangen voor een paar nieuwe. Onze meesterschoenmakers zullen uw laarzen netjes en razendsnel repareren zodra u ze naar ons heeft opgestuurd.

 

Hakken laarzen repareren

De hakken van uw laarzen vervangen wij met het top kwaliteit materiaal. Onze schoenmakers zullen altijd de best passende kleur en dikte zoeken voor de schoenreparatie van uw kostbare rijlaarzen. De oude rijlaars hakken worden verwijderd en vervangen voor een paar slijtvaste exemplaren voor een lange levensduur.

 

Zolen en andere schoenreparatie aan laarzen

Nu u toch de laarzen bij de hand heeft, controleert u ook de conditie van uw zolen. Bespaar tijd en moeite en laat desnoods de zolen van uw laarzen door ons aanpakken voor het beste comfort en de langste levensduur. Ook het repareren van een hielvoering of het vernieuwen van binnenzolen is voor onze schoenmakers geen probleem. Geef in bovenstaand menu aan wat u door ons wil laten repareren aan uw laarzen en stuur ze eenvoudig op. Onze Online service is zeer vriendelijk in gebruik.

 

*de prijs van een paar nieuwe hakken voor laarzen is per paar

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »