paardrijlaarzen nieuwe zolen en hakken

Levertijd: 1-5 werkdagen

Zolen en hakken rijlaarzen - online schoenreparatie

Nog nooit was online schoenreparatie zo eenvoudig. Verstuur uw rijlaarzen naar Zwaan-Schagen voor een paar nieuwe zolen en hakken, en onze schoenmakers repareren ze razendsnel. Zolen van rijlaarzen in leer houden uw paardrijlaarzen in model en hebben een ademende eigenschap die rubberzolen niet hebben. Als uw leren zolen zijn versleten raden wij dan ook aan om de weer in leder te laten repareren. Zijn uw rijlaars zolen nog als nieuw maar vindt u deze veel te glad? Dan kunt u kiezen voor een paar bescherm zolen, dit is een dun zooltje met een fijn profiel. Deze beschermzolen zorgen dat u niet meer uitglijdt en hebben een langere levensduur dan een leren zool.

 

Nieuwe hakken rijlaarzen - stuur ze op

Versleten hakken zien er niet alleen erg onverzorgd uit, maar kunnen ook veel problemen veroorzaken. Mochten de hakken van uw rijlaarzen erg schuin afgesleten zijn dan gaat dit ten koste van het loopcomfort. U kunt zelfs pijnlijke voeten, gewrichten en rugklachten ervaren bij erg afgesleten hakken. Laat de hakken van uw kostbare rijlaarzen daarom tijdig vervangen voor een paar nieuwe. Onze meesterschoenmakers zullen uw paardrijlaarzen netjes en razendsnel repareren zodra u ze naar ons heeft opgestuurd.

 

Rubber zooltjes rijlaarzen - schoenreparatie opsturen

Versleten rubber zolen zijn geen enkel probleem om door onze meesterschoenmakers te vervangen. Alle maten, diktes en kleuren hebben wij voorradig om uw mooie rijlaarzen weer in nieuwstaat te brengen. De randafwerking en de las van de nieuwe zolen werken wij zo af dat uw rijlaarzen weer als nieuw zijn. Uiteraard worden uw paardrijlaarzen na reparatie netjes gepoetst en -indien nodig- behandeld tegen vuil en water.

 

Doorstikken zolen van rijlaarzen

Bij sommige rijlaars maakwijzen zijn de zolen doorgestikt. In veel gevallen zijn deze stiksel gemaakt voor de sier, het is dan dus niet nodig om ons de zolen te laten doorstikken. Wel geeft een doorgestikte zool een authentiek en in sommige gevallen een stoer uiterlijk aan uw dure rijlaarzen. Geef eenvoudig aan in bovenstaand menu wat uw wensen zijn, onze schoenmakers maken van uw rijlaarzen weer een kunstwerk. 

 

Good Year - doorstikken zolen - rijlaarzen - online schoenreparartie

Bij een Good-Year maakwijze is het doorstikken van de nieuwe zolen op uw rijlaarzen wel aan te raden. Deze maakwijze wordt nog veel gebruikt bij de duurdere handgemaakte rijlaarzen. Mocht u twijfelen dan stuurt u een afbeelding via Email of onze WhatsApp service. Online schoenreparatie maken wij snel en eenvoudig!

 

Stikwerk - hielvoering - binnenzolen - rijlaarzen

Voor een paar binnenzolen of voeringen bent u ook aan het goede adres bij de online schoenmaker. Alle reparaties aan uw kostbare rijlaarzen kunnen onze schoenmakers uitvoeren. Of het nu een klein stukje stikwerk is of het compleet vervangen van een hielvoering of binnenzool. Alle kleuren en materialen hebben wij ruim op voorraad om uw rijlaarzen weer in originele staat te brengen.

 

*prijzen van hakken en zolen voor rijlaarzen zijn per paar

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »