Nieuwe zooltjes damesschoenen

Levertijd: 1-5 werkdagen

Nieuwe zooltjes damesschoenen - schoenreparatie online

Er bestaan meerdere redenen om te kiezen voor een paar nieuwe zooltjes onder uw mooiste damesschoenen. U heeft bijvoorbeeld een paar prachtige damesschoenen aangeschaft die heerlijk zitten, maar die enorm glad zijn. In dat geval kiest u voor een paar rubber zooltjes. Ook kan het zijn dat de zolen van uw meest gedragen damesschoenen gewoon versleten zijn, deze kunnen wij natuurlijk vernieuwen in leder of rubber.

 

Rubber zooltjes voor damesschoenen

De zolen van een damesschoen zijn meestal heel fijn afgewerkt voor een sjieke uitstraling. Onze schoenmakers zijn in staat om bij het plaatsen van een paar rubber zooltjes deze afwerking weer in de originele staat op te leveren. Het is altijd ons doel om uw waardevolle damesschoenen weer als nieuw te maken. Stuur uw reparatie op naar Zwaan-Schagen en wij zullen het juiste materiaal kiezen voor de schoenreparatie. Rubber zooltjes hebben wij in alle kleuren en diktes.

 

Leren zooltjes vervangen damesschoenen - stuur schoenreparatie op

Stuur uw dames schoenreparatie op naar de meesterschoenmakers van Zwaan-Schagen, zij maken ze weer als nieuw. Versleten leren zooltjes van damesschoenen worden door ons vervangen voor een paar topkwaliteit zolen van leer. De oude versleten zolen verwijderen wij voor het plaatsen van nieuwe, onze schoenmakers kiezen er nooit voor om nieuwe leren zooltjes over de oude te plaatsen. Kortom: maak gebruik van onze handige online schoenreparatie service en ontvang razendsnel uw gerepareerde damesschoenen weer opgepoetst terug.

 

*prijzen van zooltjes onder damesschoenen zijn altijd per paar

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »