Reparaties aan damesschoenen

Levertijd: 1-5 werkdagen

Reparatie aan damesschoenen - stuur op naar Zwaan-Schagen

Iedereen die een paar favoriete damesschoenen heeft waar ze geen afstand van kan doen, ontkomt er niet aan om uiteindelijk een reparatie te laten uitvoeren door de schoenmaker. Het hakje zal een keer versleten zijn, misschien een zooltje wat loslaat of een gespje wat stuk is van uw mooie damesschoenen.

 

Binnenzooltjes vervangen damesschoenen

Het binnenzooltje van uw damesschoenen is versleten of zit telkens gevouwen in uw hoge hakken. Hier hebben onze schoenmakers natuurlijk een passende oplossing voor. U kunt kiezen voor een kant en klaar zooltje wat u los in de damesschoenen ligt, of u laat bij ons een binnenzooltje maken in een bijpassende kleur en dikte. Stuur uw damesschoenen naar Zwaan-Schagen en wij zorgen ervoor dat u weer comfortabel op uw damesschoenen kunt lopen.

 

Gespje, stikwerk of lijmen aan damesschoenen

Een bijpassend gespje, wat stikwerk of een losse loopzool of binnenzool. Allemaal geen probleem voor de online schoenmaker. Bij zomerschoenen met die sluiten met een gespje, is het gespje vaak met een stukje elastiek verbonden aan de schoen, dit is makkelijk te vervangen. U kiest dan voor stikwerk: onze schoenmakers begrijpen wat er moet gebeuren!

 

Slijtlapje - gescheurde damesschoenen

Stuur uw damesschoenen naar ons op als ze gescheurd of versleten zijn. Bij damesschoenen komt het regelmatig voor dat de zool los is gescheurd van het bovenleer. Kijk dan goed of alleen de lijm is losgelaten of dat het leer is gescheurd. Mocht dit het geval zijn dan kiest u voor de optie ‘slijtlapje’. Onze online schoenmakers zullen de scheur repareren en verstevigen met een stukje leer, vervolgens wordt uw damesschoen weer netjes in elkaar gezet en de scheur is onzichtbaar gerepareerd. Ook op andere plaatsen van uw schoenen kunnen scheuren en scheurtjes vaak zo goed als onzichtbaar worden gerepareerd.

 

Versleten hielen damesschoenen repareren

Versleten voering in de hielen van damesschoenen zijn prima door ons te repareren. De oude voering wordt verwijderd en vervangen door een leren of synthetische hielvoering. Een hielvoering wordt altijd gelijmd met een speciale lijm zodat onmiddellijk de vorm van de originele damesschoenen weer is herstelt. Indien nodig naaien wij de hielen ook nog vast voor een onverslijtbaar geheel.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »